Burnuma yumruk yedim acil

evrn_ozts

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba bugun burnuma yumruk yedim nedeni falan önemli değil burnumun sol alt tarafı ufak kanadı onun haricinde burnumun içinden kan gelnedi kıkırdaklarda kırık yok ama hafif şiş ve darbeyi yediğimyerde hafif mor darbeyi burnumun sol yanına aldım burnumun sokunu aşağıya hareket ettirince fena sızılıyor harici bir şey yok bir şey olurmu

dostum burası hastane değil ki. ne olur ne olmaz acile gitmeni öneririrm en azından gelecekte büyük sorun yaşanması önlenir

dostum burası hastane değil ki. ne olur ne olmaz acile gitmeni öneririrm en azından gelecekte büyük sorun yaşanması önlenir
şahsi görüşüm eğer kırılma veya çatlak olmadığından eminsen ( kanama dahil) yüksek ihtimalle doku zedelenmesi olmuştur bu yüzden krem kullanman faydalı olacaktır

Olacak olmuş işte daha ne olsun? Başkada bişey olmaz emin ol 😁

Geçmiş olsun düzelir. Acaba olay ne diye sormak isterim. Bari bir olay yaşanırsa burnumuzu güvenceye alalım diye

Olacak olmuş işte daha ne olsun? Başkada bişey olmaz emin ol 😁

Geçmiş olsun düzelir. Acaba olay ne diye sormak isterim. Bari bir olay yaşanırsa burnumuzu güvenceye alalım diye
🤣🤣🤣 arkadaş kafamdan aşağıya su döktü bende ona yaptım sövdü sonra bende buna dalayım derken yere düştü sonra kovaladı tutuncada koydu bitane sonra işte kavga falan filan saçma bişi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birdaha dayak yersen ben müdahale edeceğim
Allah razı olsun

birdaha dayak yersen ben müdahale edeceğim
Allah razı olsun

fucidin kullanırsan iyleşme süreci hızlanır.
Sağol hocam

🤣🤣🤣 arkadaş kafamdan aşağıya su döktü bende ona yaptım sövdü sonra bende buna dalayım derken yere düştü sonra kovaladı tutuncada koydu bitane sonra işte kavga falan filan saçma bişi

Allah razı olsun

Allah razı olsun

Sağol hocam
O yere düştüğünde neden koşuyon? Ben olsam koluma kilit yapıp boğazından sıkarım nefesi kesilinceye kadar. Morarınca bırakırdım 🤣 Fısat bu fırsat kaçırmak olmaz

O yere düştüğünde neden koşuyon? Ben olsam koluma kilit yapıp boğazından sıkarım nefesi kesilinceye kadar. Morarınca bırakırdım 🤣 Fısat bu fırsat kaçırmak olmaz
Olay çıkarmak istemedim haliyle aklıma gelmedi değil ama olan bana oldu

ne olur ne olmaz bir doktora görünün hocam.Ben okulda yere düşüp burnumu kanatmıştım.Okula ambulans gelmişti ve gelen doktor burnumda sorun olmadığını söyleyince babam bir daha burnuma bir yere gösterme gereği duymadı fakat şuan burnumda minik bir kemerimsi bir şey var.

🤣🤣 hocam haklısında ebeveyn baskısı ve korkusu işte abartılcak bişi yok şuan ama normal
Bir kaç gün sonra göz altlarin morarma olacaktır o zaman fark ederler onun dışında bereket versin vuran kişi zargana muhtelemen burnuna bir şey olmamış ucuz atlamışsın kırık olsaydı bir kırıktan bir tane de estetikten iki ameliyat seni bekliyor olacaktı estetiği devlet karşılamıyor diye biliyorum ama bu senaryo olmadığına göre bir daha sefere sana vuran kişiyi iyi bi benzet akıllansın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,404
Üyeler
186,479
Son üye
trendyolcu92
Geri