Burnumda bir sorun var yardım

evrn_ozts

80+
Reaksiyon skoru
7
Öncelikle burnuma bir kaç gün önce bir yumruk yedim ve burnum ağrıdı şişdi ama şişliği heçti ve burnum kanamadı ama darbeyi yediğim yerde uyuşukluk var ve o bölgenin etrafına baskı uygulayınca burnumun içinde biyer acıyor kırıldımı acaba?

Öncelikle burnuma bir kaç gün önce bir yumruk yedim ve burnum ağrıdı şişdi ama şişliği heçti ve burnum kanamadı ama darbeyi yediğim yerde uyuşukluk var ve o bölgenin etrafına baskı uygulayınca burnumun içinde biyer acıyor kırıldımı acaba?
Size önerim doktora gidin
En sağlamı o

yarın direk doktora görün bence aile sağlık durumunuzu bir sıkıntı olarak görmemeli kavga olduysa da oldu geçti gitti geride kaldı sağlıktan öte hiçbir şey yoktur

Hocam söyleyin bence aileye canınızdan önemlimi?
Ya hocam olay büyüyecek falsn filan ondan demekte istemiyoeum ama sağlam bi bahane bulmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yarın direk doktora görün bence aile sağlık durumunuzu bir sıkıntı olarak görmemeli kavga olduysa da oldu geçti gitti geride kaldı sağlıktan öte hiçbir şey yoktur
Kavga durumu sıkıntılı biraz ondan

Ya hocam olay büyüyecek falsn filan ondan demekte istemiyoeum ama sağlam bi bahane bulmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kavga durumu sıkıntılı biraz ondan
Şey diyebilirsin koşarken ayağım takıldı burnumu duvara sert çarptım de bence güzel bahane

Kavga durumu sıkıntı ise mecbur bir şeyler kıvırmanız lazım önceden doktordan korkardık şimdi aileden korkuyoruz ne hızlı geçti zaman

Geri