Öncelikle burnuma bir kaç gün önce bir yumruk yedim ve burnum ağrıdı şişdi ama şişliği heçti ve burnum kanamadı ama darbeyi yediğim yerde uyuşukluk var ve o bölgenin etrafına baskı uygulayınca burnumun içinde biyer acıyor kırıldımı acaba?
Size önerim doktora gidinÖncelikle burnuma bir kaç gün önce bir yumruk yedim ve burnum ağrıdı şişdi ama şişliği heçti ve burnum kanamadı ama darbeyi yediğim yerde uyuşukluk var ve o bölgenin etrafına baskı uygulayınca burnumun içinde biyer acıyor kırıldımı acaba?
Ailemin durumdan haberi yok alie baskısındsn dolayı fazla bir şey diyemiyorumSize önerim doktora gidin.
En sağlamı o
Hocam söyleyin bence aileye canınızdan önemlimi?Ailemin durumdan haberi yok alie baskısındsn dolayı fazla bir şey diyemiyorum
yarın direk doktora görün bence aile sağlık durumunuzu bir sıkıntı olarak görmemeli kavga olduysa da oldu geçti gitti geride kaldı sağlıktan öte hiçbir şey yokturÖncelikle burnuma bir kaç gün önce bir yumruk yedim ve burnum ağrıdı şişdi ama şişliği heçti ve burnum kanamadı ama darbeyi yediğim yerde uyuşukluk var ve o bölgenin etrafına baskı uygulayınca burnumun içinde biyer acıyor kırıldımı acaba?
Ya hocam olay büyüyecek falsn filan ondan demekte istemiyoeum ama sağlam bi bahane bulmam lazımHocam söyleyin bence aileye canınızdan önemlimi?
Kavga durumu sıkıntılı biraz ondanyarın direk doktora görün bence aile sağlık durumunuzu bir sıkıntı olarak görmemeli kavga olduysa da oldu geçti gitti geride kaldı sağlıktan öte hiçbir şey yoktur
Şey diyebilirsin koşarken ayağım takıldı burnumu duvara sert çarptım de bence güzel bahaneYa hocam olay büyüyecek falsn filan ondan demekte istemiyoeum ama sağlam bi bahane bulmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kavga durumu sıkıntılı biraz ondan
Kapıya vurdum desem nasıl olur?Şey diyebilirsin koşarken ayağım takıldı kafamı duvara sert çarptım de bence güzel bahane
Lanet olsun valla buneKavga durumu sıkıntı ise mecbur bir şeyler kıvırmanız lazım önceden doktordan korkardık şimdi aileden korkuyoruz ne hızlı geçti zaman
kapı vurdu çok iyi olurŞey diyebilirsin koşarken ayağım takıldı kafamı duvara sert çarptım de bence güzel bahane
Kapı o kadar yapmaz bence ama olabilir deneyin şansınızıKapıya vurdum desem nasıl olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lanet olsun valla bune
Birde lise olduğu için arı bela olurKavga durumu sıkıntı ise mecbur bir şeyler kıvırmanız lazım önceden doktordan korkardık şimdi aileden korkuyoruz ne hızlı geçti zaman
Arkadaş açtı aniden vurdum desem gayet etkili olur benceKapı o kadar yapmaz bence ama olabilir deneyin şansınızı
biri beni görmemiş sertçe kapatmış sinirliymiş vb sıkmak lazımKapı o kadar yapmaz bence ama oda olur deneyin şansınızı