Bursa Uludağ Üniversitesi nasıldır?

birhiçim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
205
Mezuna kaldım hedefim bursa uludağ eem,gidenler konumu ve sosyal olanakları iyi diyorlar eğitim kadrosu fena değilmiş giden veya bilgi sahibi olan varsa bilgi verebilirmi?

Son düzenleme:
Konumu fena değildir meşhur iskenderciye 10 dakika uzaklıkta
Eğitim ise her üniversitede aynıdır profesor sunumunu açar sen notunu alırsın. Ders dışı neler katıyor onları araştırmak lazım
sosyal aktivite ve klüpler açısından iyi olduğu söyleniyor,etkinlikler,şenlikler falan bişeyler varmış ama daha fazla bilgiyi nerden bulabilirim?

meşhur iskenderciye 10 dakika uzaklıkta
Yoo kimmiş o iskenderci aga?
Mezuna kaldım hedefim bursa uludağ eem,gidenler konumu ve sosyal olanakları iyi diyor eğitim kadrosu fena değilmiş giden veya bilgi sahibi olan varsa bilgi verebilirmi?
Eğitim olayı aynı işte Türkiye'de top 3,4 yer harici alayı aynı. Sosyal olarak eşi benzeri çok az bulunur bir okul. Kaliteli adam bulma şansın çok yok ama ben ortamlara akacam takılıcam falan dersen onun için en iyi yer diyebilirim.
Şehir ise muhteşem. Ben İstanbul'dayım 20 senedir. Antalya ve Adana hariç tüm büyükşehirleri ya gezdim ya yaşadım. En beğendiğim yer Bursa oldu. Mesleğimi elime alınca ilk işim oraya yerleşmek olacak.
Staj imkanları inanılmaz fazla özellikle senin bölüm için çok iyi fırsatlar elde edersin.

Yoo kimmiş o iskenderci aga?

Eğitim olayı aynı işte Türkiye'de top 3,4 yer harici alayı aynı. Sosyal olarak eşi benzeri çok az bulunur bir okul. Kaliteli adam bulma şansın çok yok ama ben ortamlara akacam takılıcam falan dersen onun için en iyi yer diyebilirim.
Şehir ise muhteşem. Ben İstanbul'dayım 20 senedir. Antalya ve Adana hariç tüm büyükşehirleri ya gezdim ya yaşadım. En beğendiğim yer Bursa oldu. Mesleğimi elime alınca ilk işim oraya yerleşmek olacak.
Staj imkanları inanılmaz fazla özellikle senin bölüm için çok iyi fırsatlar elde edersin.
Hocam peki yurtlar nasıl bilginiz varmı ben istanbuldan gidicem yurt çıkarmı?duyduğum kadarıyla TOFAŞ ile anlaşmalıymış üniversite staja buraya mı gönderiyorlar?

staja buraya mı gönderiyorlar?
Anlaşmalı olduğu firmalar var. TOFAŞ'da bunlardan biri.
Hocam peki yurtlar nasıl bilginiz varmı ben istanbuldan gidicem yurt çıkarmı?
Yurtlar iyi hocam hele kampüsün içinde çok iyi oluyor 15dk'da sınıftasın :D 6 kişilik olması kötü. Kampüs içinde 2 tane, Görükle'de 1 tane olmak üzere 3 yurt vardı şimdi Görükledekini kapadılar sırf içerdekiler kaldı 2 adet. O içerdekilerin de birini 8 yapacaklarını söyledi arkadaş, ne kadar doğru bilmiyorum. Merak etme ama kaç kişi kaldığından çok, kaldığın kişilerin karakteri önemli. Adam gibi adamlarla 18 kişiyle de kalırsın gram sorun olmaz. Yurtlar genel ortalamanın üstündeler imkan olarak ancak kyk malum çok da şey beklememek lazım.

Anlaşmalı olduğu firmalar var. TOFAŞ'da bunlardan biri.

Yurtlar iyi hocam hele kampüsün içinde çok iyi oluyor 15dk'da sınıftasın :D 6 kişilik olması kötü. Kampüs içinde 2 tane, Görükle'de 1 tane olmak üzere 3 yurt vardı şimdi Görükledekini kapadılar sırf içerdekiler kaldı 2 adet. O içerdekilerin de birini 8 yapacaklarını söyledi arkadaş, ne kadar doğru bilmiyorum. Merak etme ama kaç kişi kaldığından çok, kaldığın kişilerin karakteri önemli. Adam gibi adamlarla 18 kişiyle de kalırsın gram sorun olmaz. Yurtlar genel ortalamanın üstündeler imkan olarak ancak kyk malum çok da şey beklememek lazım.
Sağolun hocam kafam netleşti sayenizde teşekkür ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,120
Üyeler
189,039
Son üye
Mehmet taş
Geri