Yardım Bus Simulator 18 Alınır mı ?

SucukEkmek

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,000
Arkadaşlar otobüslere ve otobüs oyunlarına bayılırım. Ets 2 yi bile hemen hemen otobüs moduyla kullanıyorum. Herneyse soru başlıkta almalımıyım sizce ?

Bunada bakabilirisin

Hocam çok pahalı o kadar bütçem yok maalesef :(

Tam da aynısını açacaktım. Takipteyim 👍

Biz yazdıkça yükseliyor hocam 👍 Biraz bekleyin
aynen hocam. Bence fiyat iyi gibi ya 16 tl ye dusmus. Bi de ben otobus hastasi bi insan oldugum icin merak ettim.

aynen hocam. Bence fiyat iyi gibi ya 16 TL ye dusmus. Bi de ben otobus hastasi bi insan oldugum icin merak ettim.
21i çıkmadımı hocam? Belki daha iyi grafiklidir. Ona da bakın bence

Neredeyse tüm otobüs oyunlarını denedim. Bus simülatör serisi optimizasyon olarak en iyisi. Onun dışında grafik/mekanikleri de güzel. Sadece haritası biraz küçük. Belli bir saatten sonra aynı yerlerde dolaşıyormuşsun gibi oluyor. Onun dışında bus sim 21in haritası daha büyük o da tercih edilebilir. İkisi arasında çok büyük farklar yok harita dışında. 16 lira çok güzel fiyat o oyun için. En kötü biraz oynar iade edersin. Dene derim.

Çıktı hocam da bütçem yok ki bütçem olsa fernbus alıcam zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam alıyomusunuz siz bende ona göre alıcam 😅
Valla öneri konuma gelirse bakarım da almayı düşünmüyorum şuanlık

Valla öneri konuma gelirse bakarım da almayı düşünmüyorum şuanlık
Tamamdır hocam bende almıyorum o zaman siz alırsanız yazın bende alıyım 😅 iyi akşamlar hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom
Aslında bir insana bağımlı olmak saçma. Ben almıyorum diye sizde almayacaksınız diye bir şey yok. Ben gta tarzı oyunları seviyorum, zevkime uymuyor. Siz otobüs oyunlarını seviyorsanız alabilirsiniz.

Geri