- Reaksiyon skoru
- 1,000
Arkadaşlar otobüslere ve otobüs oyunlarına bayılırım. Ets 2 yi bile hemen hemen otobüs moduyla kullanıyorum. Herneyse soru başlıkta almalımıyım sizce ?
hocam yazan yok biraz yükseltiyim bari konuyuTam açacaktım konuyu. Takipteyim![]()
Biz yazdıkça yükseliyor hocamhocam yazan yok biraz yükseltiyim bari konuyu![]()
aynen hocam. Bence fiyat iyi gibi ya 16 tl ye dusmus. Bi de ben otobus hastasi bi insan oldugum icin merak ettim.Biz yazdıkça yükseliyor hocamBiraz bekleyin
21i çıkmadımı hocam? Belki daha iyi grafiklidir. Ona da bakın benceaynen hocam. Bence fiyat iyi gibi ya 16 TL ye dusmus. Bi de ben otobus hastasi bi insan oldugum icin merak ettim.
Çıktı hocam da bütçem yok ki bütçem olsa fernbus alıcam zaten21i çıkmadımı hocam? Belki daha iyi grafiklidir. Ona da bakın bence
Hocam alıyomusunuz siz bende ona göre alıcam21i çıkmadımı hocam? Belki daha iyi grafiklidir. Ona da bakın bence
Valla öneri konuma gelirse bakarım da almayı düşünmüyorum şuanlıkÇıktı hocam da bütçem yok ki bütçem olsa fernbus alıcam zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam alıyomusunuz siz bende ona göre alıcam![]()
Tamamdır hocam bende almıyorum o zaman siz alırsanız yazın bende alıyımValla öneri konuma gelirse bakarım da almayı düşünmüyorum şuanlık