Neler Yeni

BÜTÇE 4K KULAKLIK TAVSİYESİ KULAK ÜSTÜ MİCROFONU GÜZEL OLMASI GEREKLİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Çağlar erdemir
YAYIN AÇMAYI PLANLIYOR MİKROFON İÇİN AYRI BİR ÜRÜN ALMADAN HEM KULAKLIK OLARAK KULLANABİLECEĞİM HEMDE MİKROFON OLARAK KULLANABİLECEĞİM BİR ÜRÜN ARIYORUM BÜTÇEMİZ 4 BİN TL

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Yunus Emre Uzun
c3 wireless 2 aydır kullanıyorum memnunum

Odanis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Yıldırım
C3 Wireless de Mikrofon kalitesi kötü diye duymuştum.Kabloyla bağlandığı zaman sıkıntı olmadığını da söylüyorlardı.Genellikle Asus H3 Corsair HS80 denk getirebilirsen mikrofon kaliteleri güzel.

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,837
İsim
efe araci
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar parçaları , bilgisayar toplama , hafiften telefon.
YAYIN AÇMAYI PLANLIYOR MİKROFON İÇİN AYRI BİR ÜRÜN ALMADAN HEM KULAKLIK OLARAK KULLANABİLECEĞİM HEMDE MİKROFON OLARAK KULLANABİLECEĞİM BİR ÜRÜN ARIYORUM BÜTÇEMİZ 4 BİN TL
c3 alabilirsin wireless te alabilirsin farketmez
C3 Wireless de Mikrofon kalitesi kötü diye duymuştum.Kabloyla bağlandığı zaman sıkıntı olmadığını da söylüyorlardı.Genellikle Asus H3 Corsair HS80 denk getirebilirsen mikrofon kaliteleri güzel.
evet hocam bir ayar var mikrofon denetim masasında onu yapınca kablolu versiyonundan bile iyi olyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Çağlar erdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kablolu kablosuzda mikrofan performansı düşüyor mu düşüyorsa çok fark var mı hocam

Odanis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Yıldırım
kablolu kablosuzda mikrofan performansı düşüyor mu düşüyorsa çok fark var mı hocam
Bende C3 Wireless almayı düşünüyorum araştırdığım kadarıyla wireless olunca performans düşüyor diye okudum birçok yerde. Ayarı var mı bilmiyorum malesef ben kullanmadım.jombo yanıtlarsa daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Çağlar erdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
c3 alabilirsin wireless te alabilirsin farketmez

evet hocam bir ayar var mikrofon denetim masasında onu yapınca kablolu versiyonundan bile iyi olyor.
kablosuzda mikrofon performansı düşüş yaşar mı

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,837
İsim
efe araci
İlgilendiği Kategoriler

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,666
İsim
kadir

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,837
İsim
efe araci
İlgilendiği Kategoriler
ayarı iletebilir misin?
denetim masası > donanım ve ses > ses > kayıt > mikrofona sağ tıkla > özellikler > gelişmiş ve
1745680763331.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

konforu hakkında ne düşüyon başkan uzun süreli kullanımda
vallahi ben çok terleyen bir insanım kulaklarımı terletmiyor kulağımın içine cuk oturuyor (kulağım büyük) , kafamı ağrıtmıyor yumuşak bence fiyatına göre çok iyi.

Top Bottom