cglerdemir
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
YAYIN AÇMAYI PLANLIYOR MİKROFON İÇİN AYRI BİR ÜRÜN ALMADAN HEM KULAKLIK OLARAK KULLANABİLECEĞİM HEMDE MİKROFON OLARAK KULLANABİLECEĞİM BİR ÜRÜN ARIYORUM BÜTÇEMİZ 4 BİN TL
konforu nasıl uzun süreli kullanımdac3 wireless 2 aydır kullanıyorum memnunum
c3 alabilirsin wireless te alabilirsin farketmezYAYIN AÇMAYI PLANLIYOR MİKROFON İÇİN AYRI BİR ÜRÜN ALMADAN HEM KULAKLIK OLARAK KULLANABİLECEĞİM HEMDE MİKROFON OLARAK KULLANABİLECEĞİM BİR ÜRÜN ARIYORUM BÜTÇEMİZ 4 BİN TL
evet hocam bir ayar var mikrofon denetim masasında onu yapınca kablolu versiyonundan bile iyi olyor.C3 Wireless de Mikrofon kalitesi kötü diye duymuştum.Kabloyla bağlandığı zaman sıkıntı olmadığını da söylüyorlardı.Genellikle Asus H3 Corsair HS80 denk getirebilirsen mikrofon kaliteleri güzel.
kablolu kablosuzda mikrofan performansı düşüyor mu düşüyorsa çok fark var mı hocamC3 Wireless de Mikrofon kalitesi kötü diye duymuştum.Kabloyla bağlandığı zaman sıkıntı olmadığını da söylüyorlardı.Genellikle Asus H3 Corsair HS80 denk getirebilirsen mikrofon kaliteleri güzel.
Bende C3 Wireless almayı düşünüyorum araştırdığım kadarıyla wireless olunca performans düşüyor diye okudum birçok yerde. Ayarı var mı bilmiyorum malesef ben kullanmadım.jombo yanıtlarsa daha iyi olur.kablolu kablosuzda mikrofan performansı düşüyor mu düşüyorsa çok fark var mı hocam
kablosuzda mikrofon performansı düşüş yaşar mıc3 alabilirsin wireless te alabilirsin farketmez
evet hocam bir ayar var mikrofon denetim masasında onu yapınca kablolu versiyonundan bile iyi olyor.
yaşamaz hocam dediğim ayarı yapınca kabloludan bile daha iyi oluyor.kablosuzda mikrofon performansı düşüş yaşar mı
kablosuzda mikrofon performasında düşüş yaşarmyız hocamc3 wireless 2 aydır kullanıyorum memnunum
ayarı iletebilir misin?dediğim ayarı yapınca
konforu hakkında ne düşüyon başkan uzun süreli kullanımdayaşamaz hocam dediğim ayarı yapınca kabloludan bile daha iyi oluyor.
dvd moduna alıyordun sanırım.
denetim masası > donanım ve ses > ses > kayıt > mikrofona sağ tıkla > özellikler > gelişmiş veayarı iletebilir misin?
vallahi ben çok terleyen bir insanım kulaklarımı terletmiyor kulağımın içine cuk oturuyor (kulağım büyük) , kafamı ağrıtmıyor yumuşak bence fiyatına göre çok iyi.konforu hakkında ne düşüyon başkan uzun süreli kullanımda