Kanka manyetik switch almanı tavsiye ederim o bütçede. Bir de full klavye olmak zorunlu mu yoksa 75-60 tuş takımı gibi klavyeler de ilgini çeker miarkadaşlar selam konuyu tekrar açtım, yeterli öneri alamadığım için
5k bütçeye göre klavye önerir misiniz?
hocam manyetik swtich ne oluyor bilmiyorum valla eskide kaldım ben baya, blue switch red switch biliyorum sadeceKanka manyetik switch almanı tavsiye ederim o bütçede. Bir de full klavye olmak zorunlu mu yoksa 75-60 tuş takımı gibi klavyeler de ilgini çeker mi
Hocam iş amaçlı da kullanım olacağından %75-60 klavyeler seni iş anlamında zorlayabilir çünkü benim gördüklerimin hiçbiri TR klavye değildi bu da iş amaçlı mail vs. atacağın zaman sana problem çıkarabilir.hocam manyetik swtich ne oluyor bilmiyorum valla eskide kaldım ben baya, blue switch red switch biliyorum sadece
şu an kullandığım klavye logitech g413 carbon kronik sıkıntıları çıktı mecbur klavye alıyorum,
yani aslında istediğim hissiyatı güzel olsun çokta ses çıkarmasın, hem oyun için hemde iş için kullanıcam %100 olması zorunlu değil hocam bu zamana kadar hep %100 kullandım ama alışabilirim diğer klavyelerede
https://www.gaming.gen.tr/urun/6631...-kablosuz-mac-uyumlu-turkce-klavye-b6p-k1-tr/ alın geçin derim, kendim iş için kullanıyorum, logitech'ten farkı yok. pahalı da değil.hocam manyetik swtich ne oluyor bilmiyorum valla eskide kaldım ben baya, blue switch red switch biliyorum sadece
şu an kullandığım klavye logitech g413 carbon kronik sıkıntıları çıktı mecbur klavye alıyorum,
yani aslında istediğim hissiyatı güzel olsun çokta ses çıkarmasın, hem oyun için hemde iş için kullanıcam %100 olması zorunlu değil hocam bu zamana kadar hep %100 kullandım ama alışabilirim diğer klavyelerede
anladım hocam teşekkür ederim, peki g413 gibi bir klavye öneriniz var mı?Hocam iş amaçlı da kullanım olacağından %75-60 klavyeler seni iş anlamında zorlayabilir çünkü benim gördüklerimin hiçbiri TR klavye değildi bu da iş amaçlı mail vs. atacağın zaman sana problem çıkarabilir.
evet fiyat uygun hocam iş içinde gayet iyi ama oyunda nasıl olur bilemedimhttps://www.gaming.gen.tr/urun/6631...-kablosuz-mac-uyumlu-turkce-klavye-b6p-k1-tr/ alın geçin derim, kendim iş için kullanıyorum, logitech'ten farkı yok. pahalı da değil.
rekabetçi oyun oynamıyorsanız sorun olmaz, sıradan bir klavye gibi. rekabetçi istiyorsanız HEler iyi diyorlar fakat silent HE klavyeye denk gelmedi. sessiz istiyorsanız membran bakabilirsiniz veya mekanik olsun derseniz silent switchler var.anladım hocam teşekkür ederim, peki g413 gibi bir klavye öneriniz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet fiyat uygun hocam iş içinde gayet iyi ama oyunda nasıl olur bilemedim
manyetik klavye tavsiye ederim. Hem teknolojik acidan daha ileride. Hem de mekanik klavye hissayati gibi katir kutur ses yok. Benim, yazilim ve gundelik olarak kullandigim MAD68 klavyeyi size onerebilirim.arkadaşlar selam konuyu tekrar açtım, yeterli öneri alamadığım için
5k bütçeye göre klavye önerir misiniz?