Neler Yeni

Bütçe 90bi̇n Tl Render Almak İçi̇n Tavsi̇ye Edebi̇leceği̇ni̇z Si̇stem Varmidir?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
Beklemesine bekliyim ama onlarında fiyatları çok yüksek olmazmıki?
hocam bence beklemeye değer

yeni modellerin en iyisini alamasınız bile aynı fiyata daha güncel modelleri alıp aynı performansı elde edebilirsiniz genelde öyle bir oran oluyor

yeni modellerin en iyisini alamasınız bile aynı fiyata daha güncel modelleri alıp aynı performansı elde edebilirsiniz genelde öyle bir oran oluyor
Ama riske atmak istemezseniz de siz bilirsiniz her türlü çok güzel bir pc almış oluyorsunuz

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,560
İsim
Hacı

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
3050'in rakibini söylesene bi ya. Rakip olmak eşit olmak değil haberin olsun. Türkçen elvermiyor olabilir belki bunu anlamaya.
Kanka bu arada ben söyleyeyim 6500xt nin rakibini, 1650 super veya 1660. 3050 olamaz her yerde geçiyor

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
3050'nin rakibini soruyorum ben. RX 6500 XT'nin değil.
Kanka sen 3050 nin rakibi 6500xt diyorsun ben 6500xt nin rakibi 3050 değil diyorum ne bileyim kart yok ortada söyle amd3ye 6550xt çıkarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet AK
İlgilendiği Kategoriler
gpuz
Instagram
pctoplayanadamyoutube
Discord
discord.gg/pctoplayanadam
Esenlikler değerli insan, Merhabalar. Bu linklerdeki parçaları alıp montajlarsan hem render + grafik canavarı bir pc elde etmiş olursun hem de piyasada kazıklanmaktan kurtulup total bütçenden 24K tasarruf sağlayabilirsiniz. :peepokalp:

850W 80+ Gold PSU
360 lık AM4 uygun Sıvı soğutma
Okuma yazma hızı çok iyi bir gen4 m2ssd
Bu sisteme en iyi yakışacak ram (2 tane alın)
Soğutma performansı süper taş gibi x570 anakart
Render canavarı R9-5950X işlemci
Bundan daha hızlı bir ekran kartı şuan için yok (Soğutması iyidir)

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kanka sen 3050 nin rakibi 6500xt diyorsun ben 6500xt nin rakibi 3050 değil diyorum ne bileyim kart yok ortada söyle amd3ye 6550xt çıkarsın.
Çıkarsınlar o rakibi diyeyim. Şuanda 3050'in rakibi olabileceği kart RX 6500 XT. Zaten piyasa GTX 1650S yok. GTX 1660'da sadece bir tane var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet AK
İlgilendiği Kategoriler
gpuz
Instagram
pctoplayanadamyoutube
Discord
discord.gg/pctoplayanadam
Esenlikler değerli insan, Merhabalar. Bu linklerdeki parçaları alıp montajlarsan hem render + grafik canavarı bir pc elde etmiş olursun hem de piyasada kazıklanmaktan kurtulup total bütçenden 24K tasarruf sağlayabilirsiniz. :peepokalp:

850W 80+ Gold PSU
Kasayı sizin keyfinize bırakmak istedim fakat şunu almanızı gövde gösterisi olması için öneririm ;
kocaman kasa

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
Çıkarsınlar o rakibi diyeyim. Şuanda 3050'in rakibi olabileceği kart RX 6500 XT. Zaten piyasa GTX 1650S yok. GTX 1660'da sadece bir tane var.
Gerçekten kart yok. Yoksulluktan 6500xt diyoruz o zaman :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

850W 80+ Gold PSU
wow
Mesaj otomatik birleştirildi:

5600xt

Son düzenleme:

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
@Klanta neden güldün? Sistemde bir sorun mu var?
Yok kral bir anlık gülüş o. 90k sistem toplamak isteyen birine parça parça anında dönüş atıp işini kolaylaştırman o an komiğime gelmişti. Dedim acaba hazırda falan mı bekliyordu biri sorsa da yapıştırsam bu sistemi diye :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
şamil özdemir
İlgilendiği Kategoriler
3d
iron man çekip onumu render alıcan allasen =))

yaşım 41 .yaklaşık 12 yıldır 3d artisti olarak çalışıyorum. profesyonel olarak 3ds max ve corona render kullanıyorum. 3d artist cgi artist tridici meksçi... mimari alandayım. yazdığın programlara bakılırsa sende mimari alandasın. imzamda bulunan adresimden aldığım kişisel render lara bakabilirsin. son renderlar corona önceleri v-ray. bu renderlar 3770k ve gtx670 ile alındı. komedi gibi =)) işin komiği bu sistemle hala freelance çalışıyorum. (gelen büyük projelere bazen sistemim yeterli olmayacağı için girmiyorum yada teklifimde farm payını da göz önünde bulunduruyorum . )

gel gelelim yorumuma ,burada bahsedilen işlemcilerin hemen hemen hepsini değişik firmalar da kullandım. xeon u oldum olası sevmedim, çünkü iş verenin şu kadar para verdik bu kadara aldık diye kasıldıkları işlemciye bakıyosun bilmem kaç çekirdek ama rendera gelince tırt. çekirdek sayısı kadar işlemcinin frekansıda işimizde temel yapı taşı. (singlecore-multicore vızıntırıları) 3d de amd mi yoksa intel mi tartışması mereles mi iyi yoksa bmw mi iyi gibi bişey. sana mereles iyidir bana bmw. o yüzden bu soruyla boşa aklını bulandırma.
şahsen bütçem bu kadar rahatsa yapacağım şey yurt dışından bir Threadripper alıp ona uygun bi donanım kurmak olur. ( zaten emin ol iyi bir portfoyun olunca o kadar oyun oynayacak vaktin de kalmaz =))) hem frekans hem de işlemci parçacığı açısından . corona render işlemci gücüne dayanıyor.( tabi 16gb ram ile hdd ye sistem kurmayacağını varsayıyorum). sadece denoise kısmında ekran kartı istiyorki 8gb üstü (NVİDİA ne ala) her ekran kartı hem burada işini görür hem de lumion da. tavsiyem Threadripper . yok ben uğraşamam onu alıp sistem kurmaya diyosan yırtsın kendini 60bine 5950x + min 64gb ram ve (oyunda seni üzmeyecek oyuncu arkadaşların tasviye edeceği ) bir ekran kartı alırım çatır çatır hem corona da hem de lumion da render alırım. bu arada ayrıca tavsiyem bu sektörde gelecek yok bu programları salla VR olayına dal. =)
Corona Renderer is entirely CPU-based, but to use its optional Fast Preview Denoiser (NVIDIA OptiX), you need an NVIDIA GPU.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,857
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom