Bütçe dostu sistem önerisi

Ohboy

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
25000
Herkese selam 25.000TL bir bütçem var. Bu bütçeyle bir bilgisayar almak istiyorum 2. El ya da manuel toplama yapamıyorum o yüzden hazır bir sistem almak istiyorum. DDR4 ya da DDR5 bir sistem olması benim açımdan sorun değil cs2 gibi oyunlar oynayacağım single oyunları ise 1080 p de açması benim için okey. Acaba bu fiyata nasıl bir sistem alabilirim hazır sistem satan çok yer var ve kafam çok karıştı

Arkadaşlar böyle bir sistem buldum özelleştirmelerle bu fiyata kaldı açıkçası son fiyatım 28 bindi sizce alınır mı bu fiyata

Ekler

• IMG_1277.webp
    IMG_1277.webp
    55.2 KB · Hit: 40
Yeni piyasaya çok hakim değilim ama fiyat ve parçalar orantılı gözüktü bana. Ama aklında bulunsun "kendin topla" ile çok düzgün fiyatlar bulamayabilirsin, muhtemelen akakçeden aynı parçaları aratarak teker teker alsan daha ucuza gelir.

Arkadaşlar böyle bir sistem buldum özelleştirmelerle bu fiyata kaldı açıkçası son fiyatım 28 bindi sizce alınır mı bu fiyata
Biraz daha zorlaman şart yoksa 8 GB VRAM'li ekran kartına sahip sistem sizi çok üzer. 1080P oyunda bile çöküyor:

hocam onu yapabilecek bir vakte sahip değilim maalesef ondan dolayı yapamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizin dün paylaştığınız 9060 kasa var aklımda fakat amd kullanmadığım için çekince var içimde

Hocam şu sistemde bulunan kart hakkında ne düşünüyorsunuz acaba https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rx-7600-a620m-ddr5-500gb-ssd-16gb-ram.html

Mesela 9 taksit yapsanız ayda en fazla kaç TL ödeyebilirsiniz? Monitör, klavye vb. de önerelim mi?
Vatanda taksit avantajı var oradan da bakıyorum ama hangi sistem kurtarır bilmiyorum diğer ekipmanlarım mevcutta var ondan dolayı sıkıntım yok

Hocam şu sistemde bulunan kart hakkında ne düşünüyorsunuz acaba https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rx-7600-a620m-ddr5-500gb-ssd-16gb-ram.html

Vatanda taksit avantajı var oradan da bakıyorum ama hangi sistem kurtarır bilmiyorum diğer ekipmanlarım mevcutta var ondan dolayı sıkıntım yok
Bu sistemde vade farksız 9 taksit var. 4.227 TL'e geliyor.

Tamamdır çok teşekkürler ilginiz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,088
Üyeler
183,946
Son üye
AgonXs
Geri