selamlar bilgisayar toplarken bütçe olarak 60 bin bandına çıkınca 5070ti varken 9070xt alınmaz diyor herkes. Testlere baktığımda 9070xt de güzel işler yapıyor hatta bazı oyunlarda daha yüksek fps alıyor. Böyle denmesinin sebebi nedir
fanboyluk sadeceselamlar bilgisayar toplarken bütçe olarak 60 bin bandına çıkınca 5070ti varken 9070xt alınmaz diyor herkes. Testlere baktığımda 9070xt de güzel işler yapıyor hatta bazı oyunlarda daha yüksek fps alıyor. Böyle denmesinin sebebi nedir
2.el ile pek ilgilenmiyorum ama driverları stabil değilse gerçekten büyük sorun-2.elden kolay alım satım para lazım oldu mu elinden hızlı çıkar
-Driverler stabil yeni güncelleme geldiğinde kimi oyunda çökme sorunları veya optimizasyon sorunları oluyor bu nvdia kartlarda daha az o yüzden(Lakin artık yeni seri amdlerde bu sorun yok diyolar bilmiyorum)
tam tersi şuan amd sorunsuz yazılım veriyor nvdia sorun çökme oluyor-2.elden kolay alım satım para lazım oldu mu elinden hızlı çıkar
-Driverler stabil yeni güncelleme geldiğinde kimi oyunda çökme sorunları veya optimizasyon sorunları oluyor bu nvdia kartlarda daha az o yüzden(Lakin artık yeni seri amdlerde bu sorun yok diyolar bilmiyorum)
o da hak etmiyor max 35Fiyat farkından dolayı, 9070xt 30 k edecek bir kart ama 35k ya satıyorlar 6 k fazla verip nvidia almak daha mantıklı.
fiyat olarak da 5070 ti daha pahalı ama anladığım kadarı ile 9070xt asla alınmaz gibi birsey yok dimi bütçeye göre alınabilir yanidlss 4.0 çok aldatıyorlar saf güç olarak 5070ti bir tık önde ve render performansı daha iyi bu yüzden 5070 ti daha mantıklı oluyor
Parentez açtım hocam eskidendi diye. Tam tersi de değil bu arada daha geçen gelen sürücü güncellemsi için amd tarafında konu açıldı baya.tam tersi şuan amd sorunsuz yazılım veriyor nvdia sorun çökme oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o da hak etmiyor max 35
fps karşılaştırmalarında başa başlar neye göre fiyat belirliyorsun hocam yanlıs anlama bilmediğim den soruyorum 9070xt neden 30 bin ediyor da 5070 ti 40 bin ediyor yaniFiyat farkından dolayı, 9070xt 30 k edecek bir kart ama 35k ya satıyorlar 6 k fazla verip 5070ti almak daha mantıklı.
ben sana özet geçiyorum kesinlikle 9070 xt çok güzel bir kart ederi 32 far4 çok güzel çalışıyorfiyat olarak da 5070 ti daha pahalı ama anladığım kadarı ile 9070xt asla alınmaz gibi birsey yok dimi bütçeye göre alınabilir yani
peki kardeşimParentez açtım hocam eskidendi diye. Tam tersi de değil bu arada daha geçen gelen sürücü güncellemsi için amd tarafında konu açıldı baya.
Aynen ikisi de o fiyatı etmez de işte ikisinden birini seçmek zorunda kalırsam 5070ti seçerdim.tam tersi şuan amd sorunsuz yazılım veriyor nvdia sorun çökme oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o da hak etmiyor max 35
bunun en önemli sebebiselamlar bilgisayar toplarken bütçe olarak 60 bin bandına çıkınca 5070ti varken 9070xt alınmaz diyor herkes. Testlere baktığımda 9070xt de güzel işler yapıyor hatta bazı oyunlarda daha yüksek fps alıyor. Böyle denmesinin sebebi nedir