hayırdarbogaz sorunu falan yaşar mıyım işlemci biraz korkuttu beni
darbogaz sorunu falan yaşar mıyım işlemci biraz korkuttu beni
cok tesekkur ederım tavsıyen ıcın, forumda bir kisi o fiyatlara ikinci el alman daha iyi olabilir dedi bunun hakkında düsünceni alabilir miyim? biraz cok soru soruyorum özür dilerim cok bi bilgim yokİçin rahat olsun 12400F gibi bir işlemci daha yapamadı Intel. F/P olarak söylüyorum. ARC B580 ile müthiş bir ikili olur bu tatlı şeyler.![]()
cok tesekkur ederım tavsıyen ıcın, forumda bir kisi o fiyatlara ikinci el alman daha iyi olabilir dedi bunun hakkında düsünceni alabilir miyim? biraz cok soru soruyorum özür dilerim cok bi bilgim yok![]()
12400f yerine ikinci elden 5700x alınıp b450 ile kullanılabilir fiyatı birbirine yakındır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tam da zamanında açtılar konuyu yukarıda 12400f ile ilgili konu var onu bir oku iyice işlemciyi çözmeye çalış @lejxn
B 580 ryzen 5 7500f te bile darboğaz yapa biliyor 1080p de özellikle l3 önbelleği gebiş olan bir işlemci daha iyiolur5700x'i neden tercih etmeli hocam bunu anlamadım? Oyunlarda performans olarak aynı hatta 12400F çoğunlukla daha iyi bir işlemci.
27k gibi bir bütcem var 30 32 arası esnetebilirim oyun icin bilgisayar istiyorum sistemi geliştirme şansım var ancak bu sene icerisinde beni idare edecek bir kasa toplamak istiyorum önerileriniz ne olur
B 580 ryzen 5 7500f te bile darboğaz yapa biliyor 1080p de özellikle l3 önbelleği gebiş olan bir işlemci daha iyiolur
Hangi oynanış vidyosuna bakarsan bak b580 ile rtx 4060 vs si atarken sürekli 7800x3d yada i9 14900k gibi işlemciler kullanıyorlar b580 aşırı derecede işlemci gücü istiyor
Mesela işlemci olarak 5600 seçtikleri zaman rtx 4060,b580 ibsolluyor