intel i713620h ne diyorsun peki yukarda attığın amd amaOmen 16 almıştım sıkıntılı çıktı. Bütçe çok zorda olmadığı sürece HP önermem.
intel i713620h ne diyorsun peki yukarda attığın amd amaOmen 16 almıştım sıkıntılı çıktı. Bütçe çok zorda olmadığı sürece HP önermem.
Bir cevap vermene gerek yok senin aldığın model kronik sıkıntılı bir modelde bu modelinse hiçbir kusuru yok ve üst segment bir cihaz neyse onu söylüyorum cevap vermeni gerektiricek bir durum yokMutsuzsanız konumdan çıkabilirsiniz sizinle tekrardan tartışarak konumu dağıtmayacağım ne yazarsanız yazın cevaplamayacağım.
Ben loq nitro 16 victus 16 ve omen öneriyorum beni kendiniz gibi fan boy sandınız galiba ben bir kişinin bütçesine bakarım o bütçedeki en iyi sorunsuz cihazı öneririmAldığım omen 16 13500HX 4060 modeldi. Önermem HP oyuncu laptoplarını. @Kaan31 kişisini dinlemeyin kendisi sadece Victus, Omen ve Nitro V15 öneriyor.
Senin asıl komik yapan ne biliyor musun omen aldın ve sorun yaşadığın için çünkü kronik problemliydi omenlara kötü diyosun gidip kendi paranla kazık yiyerek aldığın loq içinse ve sorunlu olduğunu bilmene rağmen insanlara öneriyosun senin bu forumdan banlanman lazım açıkçası ne bir konuda bilgin var nede insanlara yardım etmek istiyosun kendi aldığın malı övmeye gelmişsin burayaBir cevap vermene gerek yok senin aldığın model kronik sıkıntılı bir modelde bu modelinse hiçbir kusuru yok ve üst segment bir cihaz neyse onu söylüyorum cevap vermeni gerektiricek bir durum yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben loq nitro 16 victus 16 ve omen öneriyorum beni kendiniz gibi fan boy sandınız galiba ben bir kişinin bütçesine bakarım o bütçedeki en iyi sorunsuz cihazı öneririm
Kesinlikle bu omenı alın https://app.hb.biz/bqqXi3kDktzlintel i713620h ne diyorsun peki yukarda attığın amd ama
yok dostum ben omen olarak söylemiyorum. Asus TUF F15 var şuan baktığım I7 13620H 32GB 1tb SSD RTX4070 bu laptop hakkında düşüncen nedir sipariş vereceğim bugün biriniAldığım omen 16 13500HX 4060 modeldi. Önermem HP oyuncu laptoplarını. @Kaan31 kişisini dinlemeyin kendisi sadece Victus, Omen ve Nitro V15 öneriyor.
Alıcağınız hiç bir cihaz attığım omendan iyi değil bu bütçedeyok dostum ben omen olarak söylemiyorum. Asus TUF F15 var şuan baktığım I7 13620H 32GB 1tb SSD RTX4070 bu laptop hakkında düşüncen nedir sipariş vereceğim bugün birini
TUF F15 çok ısınıyor önermem. Nitro 16 bu bütçede en iyisi.yok dostum ben omen olarak söylemiyorum. Asus TUF F15 var şuan baktığım I7 13620H 32GB 1tb SSD RTX4070 bu laptop hakkında düşüncen nedir sipariş vereceğim bugün birini
O nitronun benim attığım omendan daha iyi olduğunu açıklasana bi merak ediyorum hani beynin nasıl algılayamıyor cidden anlamak istiyorumTUF F15 çok ısınıyor önermem. Nitro 16 bu bütçede en iyisi.
Fanboysun yazık sanaO nitronun benim attığım omendan daha iyi olduğunu açıklasana bi merak ediyorum hani beynin nasıl algılayamıyor cidden anlamak istiyorum
yanıt için teşekkürler, aslında laptoplarda yukarıda sorduğum gibi ryzenlerden biraz çekiniyorum ısınma konusundan dolayı. Asus TUF F15 var şuan baktığım I7 13620H 32GB 1tb SSD RTX4070 düşünüyorum bu laptop hakkında düşünceniz nedirAlıcağınız hiç bir cihaz attığım omendan iyi değil bu bütçede
İntel ryzenlerden daha sıcak çalışıyor amd inteli soğutma anlamında geçeli çok olduyanıt için teşekkürler, aslında laptoplarda yukarıda sorduğum gibi ryzenlerden biraz çekiniyorum ısınma konusundan dolayı. Asus TUF F15 var şuan baktığım I7 13620H 32GB 1tb SSD RTX4070 düşünüyorum bu laptop hakkında düşünceniz nedir
Bende Ryzen işlemci kullanıyorum ve soğuk çalışıyor Zen 4 işlemci önerdim soğuk çalışır.yanıt için teşekkürler, aslında laptoplarda yukarıda sorduğum gibi ryzenlerden biraz çekiniyorum ısınma konusundan dolayı. Asus TUF F15 var şuan baktığım I7 13620H 32GB 1tb SSD RTX4070 düşünüyorum bu laptop hakkında düşünceniz nedir
Normalde masaüstü kullanıcısıyım o yüzden oyun için olmayan gündelik hafif taşımalık güzel ekranlı 30-40k arasında laptop arıyorum tabi daha ucuz olursa neden olmasınBütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, laptop önereyim.