Neler Yeni

Bütçenizi Söyleyin Sistem önereyim

Jill Valentine

80+ Bronze
İşletim sistemine 4 bin felanda vermek zorunda kalacağım ama

by1hs4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
İhsan Öztürk
İşletim sistemine 4 bin felanda vermek zorunda kalacağım ama
ben lisansız kullanıyorum hiç bi sıkıntıda yaşamadım olmadı orjinalini creklertirsin ama kesinlikle oynanmış windos kurturma orjinal kur geç

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,280
İsim
Sinan Aba
Monitör
Bütçeyi Aşarsa

Ekran Kartı

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Bellek

Depolama

Kasa

Güç Kaynağı
Mesaj otomatik birleştirildi:

4070 ti super gereksiz pahalı. 10bin lira farka değmez.
100k bütçesi olan adama gerçekten 7600x3d mi önerdin :D

Pheneom1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Özyün
30-35 k bandında ssd şart olmamakla beraber güvenilir sitelerden mümkünse rx7700xt veya intel arc b580 ekran kartlı am5 soket özellikle ddr5 e geçmek için uğraşıyorum ram ve ssd çokta önemli değil sonradan yükseltip değiştirebilirim ileride 3-4 yıl sonrada parça değiştirebileceğim bir pc önerir misin ben işin içinden upgrade yapma çabam olduğu için çıkamıyorum 4 yıl sonra upgrade yapabileceğim bir sistem kurabilme derdindeyim ama bütçem okadar kısıtlı ki 36 dedin mi yok yani ddr4 de toplamak istemiyorum kolay ggelsin şimdiden
Mesaj otomatik birleştirildi:

30-35 k bandında ssd şart olmamakla beraber güvenilir sitelerden mümkünse rx7700xt veya intel arc b580 ekran kartlı am5 soket özellikle ddr5 e geçmek için uğraşıyorum ram ve ssd çokta önemli değil sonradan yükseltip değiştirebilirim ileride 3-4 yıl sonrada parça değiştirebileceğim bir pc önerir misin ben işin içinden upgrade yapma çabam olduğu için çıkamıyorum 4 yıl sonra upgrade yapabileceğim bir sistem kurabilme derdindeyim ama bütçem okadar kısıtlı ki 36 dedin mi yok yani ddr4 de toplamak istemiyorum kolay ggelsin şimdiden
Ve ikinci el işi de yaş maalesef benim için kredi kartından alacağım çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,881
Üyeler
168,863
Son üye
Poftuq
Top Bottom