Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Hocam 60 bin liraya 2K'da oynatacak sistem toplamak istiyorum. İşlemciyi Ryzen 7 7700x olarak düşündüm. Bu işlemciyi temel alıp nasıl bir sistem toplayabiliriz?
7700X fiyatını haketmiyor hocam.
GPU
İşlemci
Soğutucu
Anakart
RAM
SSD
Kasa

7700X fiyatını haketmiyor hocam.
GPU
İşlemci
Soğutucu
Anakart
RAM
SSD
Kasa
hocam 7500f ve 5070ti ikilisi ne kadar uyumlu sizce. 2K'da darboğaz yaşatır mı? Ayrıca colorful battle ax b650m-plus wifi v15 bu sistem için daha iyi olmaz mı?

merhaba benim bütçem toplamda 65k-70k aklımda rtx 5070 ve i7 14 nesil var darboğaz yemesini istemiyorum yüksek kalitede oynamayı amaçlıyorum yeterli olurlar mı bilmiyorum ryzen kısmına pek hakim değilim ama testlerden gördüğüm kadar ryzen 7 7800x3d den daha iyi bir işlemci yorumunuz nedir ve buna uygun ana kart ne olabilir ve almayı planladığım kasada sıvı soğutma ile beraber ekstra fan da alıcam toplamda 10 fan olucak soğutma konusunda sorunum yok ful ddr5 sistem planlıyorum ddr6 pahalı olabilir ve ram mhz değerini seçtiğim ana karta yazan değere göre almalıyım değil mi ve de oc yapmayı planlıyorum ekran kartına ve işlemcine fikriniz nedir
GPU
İşlemci
Soğutucu
Anakart
RAM
SSD
Kasa
PSU
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 7500f ve 5070ti ikilisi ne kadar uyumlu sizce. 2K'da darboğaz yaşatır mı?
Yaşatmaz.
Ayrıca colorful battle ax b650m-plus wifi v15 bu sistem için daha iyi olmaz mı?
Hayır.

7500f almıştım indirimde geçende iyzico ile soğutucu aldım. Bunlar dışında 35 40 arası sistem toplayabilir misin bana da?
GPU
Anakart
RAM
SSD
Kasa

Son düzenleme:
O bütçeye 5070 Ti dizilir hocam.
peki hocam dizebilir misiniz ama işlemci intel olurda harika olur ve 5070 ti ye gerek var mı 5070 ten çok farkı var mı değer mi ve parçaları tek tek toplamak daha sağlam olur gibi ne diyorsunuz

GPU
İşlemci
Soğutucu
Anakart
RAM
SSD
Kasa
PSU

Yaşatmaz.

Hayır.

GPU
Anakart
RAM
SSD
Kasa
hocam şimdi gördüm çok teşekür ediyorum zehmet verdim kusura bakmayın

Merhaba, iki hafta önce buraya yazmıştım cevap alamadım, tekrar yazmak istedim. 100K bütçem var, 3D artistim. Müsait olduğunda yardımcı olursan çok makbule geçer.

Merhaba, iki hafta önce buraya yazmıştım cevap alamadım, tekrar yazmak istedim. 100K bütçem var, 3D artistim. Müsait olduğunda yardımcı olursan çok makbule geçer.
Görmemişim hocam kusura bakmayın. Bugün mutlaka döneceğim 🙂

hocam 40-45k'ya uzun ömürlü bir sistem önerebilir misin?
GPU
İşlemci
Soğutucu
Anakart
RAM
SSD
Kasa

40Bin taksitli hala öneriyorsan mutlu olurum.
Hazır mı

max 40kya (monitörsüz)
genellikle edit ve oyun için kullanacağım
GPU
İşlemci
Soğutucu
Anakart
RAM
SSD
Kasa

GPU
İşlemci
Soğutucu
Anakart
RAM
SSD
Kasa

Hazır mı

GPU
İşlemci
Soğutucu
Anakart
RAM
SSD
Kasa
Hazır olursa daha iyi olur

GPU
İşlemci
Soğutucu
Anakart
RAM
SSD
Kasa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,874