Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

İşlemci 3d olması gerekiyor rust oynuyorum bu işlemci #1-2 daha uygun işlemcide bulamadım artık almış oldum kasa psu ve sogutucuyu diğer yazdıklarımda almam gerekenler bana anakart ram ssd tavsiye edebilir misin
Müsait olunca bakacağım.
Pek iyi model değil hocam bunu alın.

Tamamdır bu monitörü yazdım Sizin önereceğiniz anakart ram ve ssd den sonra ve benim yazdıgım parçalarla beraber bu setupda yaşayacağım bir problem olur mu tahmin edebileceğiniz müsait olduğunuz da bunları söyleyebilirseniz çok sevinirim teşekkürler

Tamamdır bu monitörü yazdım Sizin önereceğiniz anakart ram ve ssd den sonra ve benim yazdıgım parçalarla beraber bu setupda yaşayacağım bir problem olur mu tahmin edebileceğiniz müsait olduğunuz da bunları söyleyebilirseniz çok sevinirim teşekkürler
Sanmıyorum.

Ben de 40 50k oyun için laptop diyeyim, dandik 4070 yerine kaliteli 4060 da olur. Şimdilik 50ye nitro 16 4060 aklıma yattı ama 35 40a da 4060 varken bilemedim çok mu oluyor diye.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Anakart yanma sorunu bunlarda var mı? Soğutması yeterlidir galiba, 100srgb mi? Bir de şunla ne farkı var ram harici

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,909
Üyeler
183,358
Son üye
serco35
Geri