Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Hocam bide
Bu bütçeye düzgün sistem çok zor hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamepower alınmaz. Ucuz akvaryum kasa hiç alınmaz. SSDyi 2tb yaparız ama dramsiz olur.
Gainward iyi marka zaten hocam. 9800X3D arasında ciddi fark var.
hocam bilmiyorum ya,kasa ve gainward pek hoşuma gitti diyemem.Bütçe 95 evet ama yani o kadar çıkmalı mıyız ki?Nerden tasarruf edebiliriz?Sıvı soğutma kalsın.9070xt de tercihim değildir.

Bu bütçeye düzgün sistem çok zor hocam.

Gamepower alınmaz. Ucuz akvaryum kasa hiç alınmaz. SSDyi 2tb yaparız ama dramsiz olur.
Gainward iyi marka zaten hocam. 9800X3D arasında ciddi fark var.
1200w gerek var mı ki?

Hocam bide

hocam bilmiyorum ya,kasa ve gainward pek hoşuma gitti diyemem.Bütçe 95 evet ama yani o kadar çıkmalı mıyız ki?Nerden tasarruf edebiliriz?Sıvı soğutma kalsın.9070xt de tercihim değildir.
Sıvı soğutma pahalı değil zaten max 1.5 k farkeder. Kasa konusunda başka önerebilirim ama ekran kartında şüpheniz olmasın hatta isterseniz gainward nasıldır diye konu açın.

1200w gerek var mı ki?
Bu fiyata en iyisi hocam gerek olduğundan değil. Daha ucuzları da 750w oluyor zaten. O da sisteme biraz düşük gelebilir.

65K güzel görünümlü sıvı soğutmalı rgbli sistem toplamak istiyorum

Hocam bide

1200w gerek var mı ki?
Bu arada ram 2 adet olacak yazmayı unutmuşum. 16gb günümüz için yetersiz kalmaya başladı.

65K güzel görünümlü sıvı soğutmalı rgbli sistem toplamak istiyorum
İşlemciyi 7800X3D, anakartı B650M-R, ekran Kartını da 5070 Ti yapın.

Bu arada ram 2 adet olacak yazmayı unutmuşum. 16gb günümüz için yetersiz kalmaya başladı.

İşlemciyi 7800X3D, anakartı B650M-R, ekran Kartını da 5070 Ti yapın.
bunun güzel görünümlü olduğunu mu düşünüyorsun?Herhangi bir kasa ve ramler,120mm sıvı soğutucu var bunda.

üstelik bütçemi de aşıyor 3k kadar

bunun güzel görünümlü olduğunu mu düşünüyorsun?Herhangi bir kasa ve ramler,120mm sıvı soğutucu var bunda.

üstelik bütçemi de aşıyor 3k kadar
Bu fiyata 5070 Ti ve 7800X3D sistemle nasıl bir şey bekliyordunuz peki?

Gösteriş için performanstan kısmak ne kadar mantıklı sence?
Herkesin pcden beklediği şeyler farklı, kullandığı programlar farklı.Sonuçta gösteriş için üretilen parçalar var ve milyonlarca insan satın alıyor o parçaları.
Bana sorarsak çok mantıklı, sana sorarsak hiç mantıklı değil.Kullanıma göre değişir
Masanın üstüne koyacağım kasa az güzel dursun demi?Saçma sapan bi metal yığınını koymanın manası yok

Herkesin pcden beklediği şeyler farklı, kullandığı programlar farklı.Sonuçta gösteriş için üretilen parçalar var ve milyonlarca insan satın alıyor o parçaları.
Bana sorarsak çok mantıklı, sana sorarsak hiç mantıklı değil.Kullanıma göre değişir
Masanın üstüne koyacağım kasa az güzel dursun demi?Saçma sapan bi metal yığınını koymanın manası yok
Gören diyecek ki rgbsiz hava akışı olmayan kasa önerdim. Orada kasa seçeneğide var istediğinizi seçersiniz. Önerimi beğenmeyecekseniz sormayın bu kadar basit.

Gören diyecek ki rgbsiz hava akışı olmayan kasa önerdim. Orada kasa seçeneğide var istediğinizi seçersiniz. Önerimi beğenmeyecekseniz sormayın bu kadar basit.
kimsenin konuyu göürp laf edeceği yok,
önerini beğenmemek başka, istek dışı şeyler önermeye tepki göstermek başka.Ha sen bu sistemin çok güzel göründüğünü savunuyosan başta deseydin bari hiç tartışmazdık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,005
Üyeler
183,367
Son üye
Serkan 47
Geri