hocam 4 5k civarı monitör iyi olur fps oyunları içinBütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
hocam 4 5k civarı monitör iyi olur fps oyunları içinBütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
hocam 4 5k civarı monitör iyi olur fps oyunları için
https://www.itopya.com/dragon-birth...eaw3IQ0my6BizwqX9g_aem_tGPguDg6Gec6RVpqyq72HA 1 günde 1k zamlanmış![]()
Asus TUF Gaming VG249QL3A Monitör
Asus TUF Gaming VG249QL3A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Anakart B550 yapılırsa alınabilir.
Alınmaz.Alıntıyı görüntüleHocam bu sistem bu fiyata alınır mı ilk bilgisayarım ve ikinci el gittiğimde neyi kontrol etmem lazım dolandırlmaktan çekiniyorum zor para biriktirdim
30000 bandına itopyadan sistem önerebilirmisin hocamAlınmaz.
5070 ti. Döneceğim.Merhaba iyi forumlar. Maximum 100.000 tl monitor dahil olacak sekilde bir butcem var. 2k bir monitor kullanmayi dusunuyorum. Oyun gelistirme ile ugrastigimdan dolayi Unreal 5 ve Blender benzeri agir uygulamalar kullaniyorum. Aklimda 9070xt iceren bir sistem var ama oyun gelistirme uygulamalarinda Nvidia mi daha iyi performans verir AMD mi emin olamiyorum. 5070ti ya da 5070 li bir sistem mi tavsiye edersiniz yoksa 9070xt mi? Guzel bir kasa toplamama yardimci olursaniz sevinirim.
9070 xt olur gibi. sabah bakacağım.bütçe 70-80 k arası monitör dahil ekran kartı olarak sadece oyun oynayacağım için amd nasıldır bilemiyorum şimdiden teşekkürler
Kesinlikle 5070 Ti.Merhaba iyi forumlar. Maximum 100.000 tl monitor dahil olacak sekilde bir butcem var. 2k bir monitor kullanmayi dusunuyorum. Oyun gelistirme ile ugrastigimdan dolayi Unreal 5 ve Blender benzeri agir uygulamalar kullaniyorum. Aklimda 9070xt iceren bir sistem var ama oyun gelistirme uygulamalarinda Nvidia mi daha iyi performans verir AMD mi emin olamiyorum. 5070ti ya da 5070 li bir sistem mi tavsiye edersiniz yoksa 9070xt mi? Guzel bir kasa toplamama yardimci olursaniz sevinirim.