Jill Valentine
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınmaz. Aşırı dengesiz. Bütçe?Kral banada bi dönüş yaparsan sevinirim
Alınmaz. Aşırı dengesiz. Bütçe?Kral banada bi dönüş yaparsan sevinirim
35k ben bunu buldumBütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
İyi gibi ama ssd ve güç kaynağı hakkında fikrim yok.35k ben bunu buldum
![]()
CYBER-4060Ti / INTEL i3-13100F / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti OC 8G V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
CYBER-4060Ti sistem tavsiyesidir. INTEL i3-13100F ve ASUS RTX 4060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
işlemciyi i5 13400F yapınca 35000 ediyor DDR5 sistem.
60 - 65 işlemciye abandım rainbow bf1 lol falan oynuyorumAlınmaz. Aşırı dengesiz. Bütçe?
Hazır olması zorunlu mu?@Jill Valentine hocam bütçem 45-50 arası bana hazır bir sistem önerisi yaparmısın ?
Giriş seviyelerden anlamıyorum.şöyle bir 12k'ya sistem toplasan sana zahnmet. ssd ve anakart ikinci el olmasın yeterli.
Döneceğim.60 - 65 işlemciye abandım rainbow bf1 lol falan oynuyorum
yani hazır olması zorunlu değil ama tek tek parça alıp toplamaktansa hazır olsa daha iyi olurHazır olması zorunlu mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Giriş seviyelerden anlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Döneceğim.
Ekran KartıSelamlar hocam, 150.000 TL'ye oyun ve iş odaklı AMD sistem tavsiyesinde bulunabilir misiniz rica etsem?
MonitörSelamlar,kendimde konu açmıştım daha sonra sizin başlığı gördüm,bütçe:75 bin tl +5-6 bin tl monitör.Sistemde olmasını istediğim tek parça;9070xt ekran kartı,diğer parçalar için değerli önerilerinizi bekliyorum?
eee dayı çıkmıyomu bana sistemyani hazır olması zorunlu değil ama tek tek parça alıp toplamaktansa hazır olsa daha iyi olur