Jill Valentine
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,817
- Konu Sahibi Konu Sahibi
reis anakart önerirmisin siyah olsun full siyah varsa belki rgb bütçem max 10k
reis anakart önerirmisin siyah olsun full siyah varsa belki rgb bütçem max 10k
Anakartım ve kasam belli hocam üzerine nasıl gitmem gerekir ekran kartını geçici süreliğine 2. El almayı planlıyorumBütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
1250tl.Bütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
Belli derken aldın mı?Anakartım ve kasam belli hocam üzerine nasıl gitmem gerekir ekran kartını geçici süreliğine 2. El almayı planlıyorum
https://www.incehesap.com/colorful-...dr5-7600mhz-matx-gaming-anakart-fiyati-80034/
![]()
GIGABYTE C201 PANORAMIC ICE Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Bilgisayar Kasasi | ITOPYA
GIGABYTE C201 PANORAMIC ICE Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Bilgisayar Kasasi En iyi fiyat seçenekleri ile GB-C201PI ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Anakart siparişini dün girdim bu kasada gözüme çok hoş geldi sipariş vermedim ama henüz işlemci soğutucu p.sup ve ekran kartına karar veremedimBelli derken aldın mı?
Noldu la niye üzgün surat attın kötü mü kartBelli derken aldın mı?
Colorful önermiyorum. Biosu sıkıntılı.Noldu la niye üzgün surat attın kötü mü kart
İade edebilirim beyaz anakart var mı bildiğin bütçe 27k sistem için am4 am5 farketmezColorful önermiyorum. Biosu sıkıntılı.
Bütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim
Monitör ve klavye dahil 35k sistem hazır veya toplama farketmezBütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
Açılmıştı zatenAlıntıyı görüntüle
olm bune lan
İade edebilirim beyaz anakart var mı bildiğin bütçe 27k sistem için am4 am5 farketmez
O karta sırf asus diye bu kadar para verilmez. Aynı civara 5080 var.90k bütçe ama ekran kartı olarak attığım olmasını istiyorum (4-5k gerekirse arttırabilirim)
![]()
Asus Tuf-rtx5070tı-o16g-gamıng Geforce Rtx 5070 Ti Oc 16gb Gddr7 256 Bit Dlss 4 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Asus Tuf-rtx5070tı-o16g-gamıng Geforce Rtx 5070 Ti Oc 16gb Gddr7 256 Bit Dlss 4 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com