Bütçeye göre En FP monitör

TavafEdenAdam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
Bütçe
5000
VA, IPS farketmez
Hz yüksek olursa harika olur 144hz+
Birde hareket kabiliyeti olursa çok iyi olur ana monitör yapıcağım

Kaçın uzak durun çöp paranızı yakın daha iyi. Abartmıyorum 75 ms gören çok kötü bir monitör. Lenovo R24E alınabilir.
Yorumları iyiydi hocam ya, sizin yorumunuz şaşırttı beni 🤔, Lenovo almayı düşünebilirim, hareket kabiliyeti var mi

Yorumları iyiydi hocam ya, sizin yorumunuz şaşırttı beni 🤔, Lenovo almayı düşünebilirim, hareket kabiliyeti var mi
Monitör alırken yorumlara bakmayın panel incelemelerine bakın. İzoly monitöre bile çok iyi diye yorum yapan var çünkü adam Valorant, CS'i ekranda göstersin yeter mantığıyla alıyor.

Panel incelemeleri derken Youtubetan mi bakayim
Monitör alırken yorumlara bakmayın panel incelemelerine bakın. İzoly monitöre bile çok iyi diye yorum yapan var çünkü adam Valorant, CS'i ekranda göstersin yeter mantığıyla alıyor.

Lenovo Legion R24e aldım 15 gün kadar önce. Gayet memnunum hatta 75hz 5ms bir monitörden geçince farkını çok rahat anladım. Üründe 1 stuck pixel hatası vardı. İade işleri vs. uğraşmak istemedim iade etmedim ancak gözüm alıştı artık. Böyle bir durumda ben iade etmenizi tavsiye ediyorum. Üründe onun dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Öneriyorum.

Bugün amazondan sipariş geçicem 3 ay boyunca araştırdım. Ve öbür markalar arasında en iyi yazılımsal çeşitliliği sunan Asus olduğundan son karar olarak bunu tercih ettim bugün saat 1 de sipariş geçicem

Bugün amazondan sipariş geçicem 3 ay boyunca araştırdım. Ve öbür markalar arasında en iyi yazılımsal çeşitliliği sunan Asus olduğundan son karar olarak bunu tercih ettim bugün saat 1 de sipariş geçicem
İyi bir monitör değil. R24e bundan çok daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,241
Üyeler
185,242
Son üye
Serkan Taş
Geri