Yardım Bütçeye uygun laptop önerir misiniz??

RedFlag

80+
Reaksiyon skoru
54
Bütçe
7000
Selam dostlar 6500-7000-7500 fiyatları arasında laptop arayışındayım. Yardımlarınızı bekliyorum. Yardımcı olaxlara şimdiden teşekkürler.

RAM ekleme fırsatınız varsa ekleyin.
ben de tam bu laptopu önermeye gelmiştim. yaklaşık 7 8 aydır kullanıyorum, bu fiyata bu kalitede başka bi laptop bulamazsın. (atacağım linkten 7.199 tl ye alabilirsin.) https://www.turkcell.com.tr/pasaj/b...552&utm_source=epey&utm_medium=search-organic

ben de tam bu laptopu önermeye gelmiştim. yaklaşık 7 8 aydır kullanıyorum, bu fiyata bu kalitede başka bi laptop bulamazsın. (atacağım linkten 7.199 TL ye alabilirsin.) https://www.turkcell.com.tr/pasaj/b...552&utm_source=epey&utm_medium=search-organic
Dostum kaliten kastın kasa yapısı falan mı performansı nasıldır. Youtube de bulamadım bu sebepten kararsız kaldım. Ekran özelliklerinde 60Hz yazıyor birde o canımı sıktı.

Dostum kaliten kastın kasa yapısı falan mı performansı nasıldır. Youtube de bulanadım bu sebepten kararsız kaldım
genel anlamda kaliteli gerek kasası olsun gerek menteşeleri olsun. yazılım olarak da son derece iyi . (alüminyum klavye yatağı ve kapağa sahip, son derece sağlam ve kaliteli hissettiriyor.) performansına gelecek olursak gtx 1650 ti 'dan %5 falan geride ama işlemcisi çok iyi.

genel anlamda kaliteli gerek kasası olsun gerek menteşeleri olsun. yazılım olarak da son derece iyi . (alüminyum klavye yatağı ve kapağa sahip, son derece sağlam ve kaliteli hissettiriyor.) performansına gelecek olursak gtx 1650 ti 'dan %5 falan geride ama işlemcisi çok iyi.
Full alüminyum ise çok iyi fakat ekran 60Hz diyor kafam oraya takıldı. Performans olarak da tatmin edecek mi, masaüstü kadar bir beklentim yok fakat uzun süre götürmesini istiyorum. Bir daha laptop alacağımı düsünmüyorum çünki.

Full alüminyum ise çok iyi fakat ekran 60Hz diyor kafam oraya takıldı. Performans olarak da tatmin edecek mi, masaüstü kadar bir beklentim yok fakat uzun süre götürmesini istiyorum. Bir daha laptop alacağımı düsünmüyorum çünki.
alt kısım plastik doğal olarak (ısı iletkenliği mevzusu) ancak sert plastik. 60 hz bana yetmez dersen biraz daha ekleyip acer nitro 5 lere bakabilirsin 144 hz olanları var. onların da soğutmaları iyi ama malzeme kalitesi konusunda bilgim yok

Sistem fiyatına kesinlikle değer.

Geri