ben de tam bu laptopu önermeye gelmiştim. yaklaşık 7 8 aydır kullanıyorum, bu fiyata bu kalitede başka bi laptop bulamazsın. (atacağım linkten 7.199 tl ye alabilirsin.) https://www.turkcell.com.tr/pasaj/b...552&utm_source=epey&utm_medium=search-organicRAM ekleme fırsatınız varsa ekleyin.![]()
MSI Bravo 15 A4DCR-255XTR Ryzen 5 4600H 8 GB 512 GB SSD RX5300M 15.6 Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Bravo 15 A4DCR-255XTR Ryzen 5 4600H 8 GB 512 GB SSD RX5300M 15.6 Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Bravo 15 A4DCR-255XTR Ryzen 5 4600H 8 GB 512 GB SSD RX5300M 15.6 Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Dostum kaliten kastın kasa yapısı falan mı performansı nasıldır. Youtube de bulamadım bu sebepten kararsız kaldım. Ekran özelliklerinde 60Hz yazıyor birde o canımı sıktı.ben de tam bu laptopu önermeye gelmiştim. yaklaşık 7 8 aydır kullanıyorum, bu fiyata bu kalitede başka bi laptop bulamazsın. (atacağım linkten 7.199 TL ye alabilirsin.) https://www.turkcell.com.tr/pasaj/b...552&utm_source=epey&utm_medium=search-organic
genel anlamda kaliteli gerek kasası olsun gerek menteşeleri olsun. yazılım olarak da son derece iyi . (alüminyum klavye yatağı ve kapağa sahip, son derece sağlam ve kaliteli hissettiriyor.) performansına gelecek olursak gtx 1650 ti 'dan %5 falan geride ama işlemcisi çok iyi.Dostum kaliten kastın kasa yapısı falan mı performansı nasıldır. Youtube de bulanadım bu sebepten kararsız kaldım
Full alüminyum ise çok iyi fakat ekran 60Hz diyor kafam oraya takıldı. Performans olarak da tatmin edecek mi, masaüstü kadar bir beklentim yok fakat uzun süre götürmesini istiyorum. Bir daha laptop alacağımı düsünmüyorum çünki.genel anlamda kaliteli gerek kasası olsun gerek menteşeleri olsun. yazılım olarak da son derece iyi . (alüminyum klavye yatağı ve kapağa sahip, son derece sağlam ve kaliteli hissettiriyor.) performansına gelecek olursak gtx 1650 ti 'dan %5 falan geride ama işlemcisi çok iyi.
alt kısım plastik doğal olarak (ısı iletkenliği mevzusu) ancak sert plastik. 60 hz bana yetmez dersen biraz daha ekleyip acer nitro 5 lere bakabilirsin 144 hz olanları var. onların da soğutmaları iyi ama malzeme kalitesi konusunda bilgim yokFull alüminyum ise çok iyi fakat ekran 60Hz diyor kafam oraya takıldı. Performans olarak da tatmin edecek mi, masaüstü kadar bir beklentim yok fakat uzun süre götürmesini istiyorum. Bir daha laptop alacağımı düsünmüyorum çünki.
ryzen 4800h Rx5600m modelini kullanıyorum arkadaş doğru diyor efsane bir pcben de tam bu laptopu önermeye gelmiştim. yaklaşık 7 8 aydır kullanıyorum, bu fiyata bu kalitede başka bi laptop bulamazsın. (atacağım linkten 7.199 TL ye alabilirsin.) https://www.turkcell.com.tr/pasaj/b...552&utm_source=epey&utm_medium=search-organic
Sistem fiyatına kesinlikle değer.Full alüminyum ise çok iyi fakat ekran 60Hz diyor kafam oraya takıldı. Performans olarak da tatmin edecek mi, masaüstü kadar bir beklentim yok fakat uzun süre götürmesini istiyorum. Bir daha laptop alacağımı düsünmüyorum çünki.