Neler Yeni

Büyük el csgo için mouse önerisi

Reaksiyon skoru
2
işaret parmağından bileğe kadar 19-20 cm bir ele sahibim çoğunlukla csgo oynuyorum şu anda sgmx7 kullanıyorum ve neredeyse hiç refleks gösteremiyorum ani haraketlerde mouse aşağı veya ters yöne çekiyor yeni mouse ihtiyacım var bütçem 250 400 arası SS Rival 310 da aklımda olduğu için zorlarsam 500 tl bütçem var. Simetrikten çok sağ el için tasarlanmış mouse düşünüyorum çünkü rahatlığa önem veriyorum, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sensei Ten.

Rival 310 ve sensei ten arasında kaldım neden sensei ten biraz açabilir misin? ve sağ el için daha rahat duruyo aklım o yüzden onda
Sensör açısından güncellik açısından falan her türlü sensei ten önde bende size sensei ten öneririm

deathadder v2 öneririm eğer o bütçeye çıkabilirsen

sensei ten de serçe ve yüzük parmağım boşta kalacak gibi gözüküyor ve ben buna alışkın değilim bu yüzden rival 310 düşünüyordum kararsız kaldım şuanda
Yani o parmaklarının mouseun yanında tutmak garip mi geliyor? Ondan sağ el mouse alıp o parmaklarını koyabileceğin mouse mu istiyorsun?

Yani o parmaklarının mouseun yanında tutmak garip mi geliyor? Ondan sağ el mouse alıp o parmaklarını koyabileceğin mouse mu istiyorsun?
aynen ben buna alıştım ve parmaklarımı sabit bi yere koymazsam olmuyor sağ taraf çıkıntılı olmasını istiyorum

Geri