Büyüme hormonu işe yararmı

Doc Hudson.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
370
Merhaba boyunu ve cüssemi arttırmak istiyorum yemeğimi normal şekilde yiyorum ne eksik ne fazla almam gereken karbonhidratı alıyorum ama kilo alamıyorum boyumda uzamıyor şöyle bişey buldum internetten işe yararmı yanında gainer vs de kullanıcam sizce etkisi olurmu bide bildiğiniz büyüme için bir diyet varsa yazarsanız sevinirim

büyümek için sihirli bir ilaç aramanıza gerek yok çünkü öyle bir şey yok. genellikle genetik ağırlıklı ama stres seviyesi yeterli uyku ve düzgün beslenmeninde etkisi var. diyetle falan olacak pek bir iş değil yani düzgünce vitaminlerini proteinini karbonhidratını alıp düzgün ve kaliteli uyursan stresini de azaltırsan gerisini genetiğe kalıyor gibi bir şey ha ben doktor muyum? değilim benden kapsamlı araştıranlarda vardır ama benim gördüğüm okuduğum sonuç bu

Hocam bunlar çok ufak çok cüssesizler için okadarda değilseniz hiç gerek yok ve yaramazda

bu çok gereksiz mk-677 duymuştum ama tavsiye etmem spor yapman lazım yanında da ilaçlar kullanman lazım

doktora gidiniz büyüme hormonu öyle keyfi alınacak bir şey değil

bunun hicbir etkisi olmaz buyume hormonu da degil

Çok cüssesiz sayılmam ama açıkcası gücüm yerinde ama çok zayıfım 1.73 boy 60 kilo bile yokum
Ozaman değmez genede hiç ve yaramazda bomboş şeyler bunlar insanın kendi geninde doğuştanlığında ne varsa odur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ozaman değmez genede hiç ve yaramazda bomboş şeyler bunlar insanın kendi geninde doğuştanlığında ne varsa odur
Ben bunu boy için söyledimde kilo alabilirsin gerçi vermek zor ama almak kolay çok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,521
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri