Buzdolabı Önerisi Gerek

Respiky

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,773
Beyler Yardımcı Olursanız Sevinirim En Geç Ocak ayı sonuna kadar bekleyebilirim aciliyeti var maksimum 8.000tl bütçede bir şey arıyoruz en iyisini önericeğinizden şüphem yok şimdiden teşekkür ederim.

Beyler Yardımcı Olursanız Sevinirim En Geç Ocak ayı sonuna kadar bekleyebilirim aciliyeti var maksimum 8.000tl bütçede bir şey arıyoruz en iyisini önericeğinizden şüphem yok şimdiden teşekkür ederim.
Kanka senin istedigin fiyatlar altında buzdolabı var ustude ama biraz iyisini al derim almışken iyi modellerden almani tavsiye ederim sana fiyat listesi linki bırakıyorum oradan bakabilirsin hangi model istersen istedigini seçersin

Kanka senin istedigin fiyatlar altında buzdolabı var ustude ama biraz iyisini al derim almışken iyi modellerden almani tavsiye ederim sana fiyat listesi linki bırakıyorum oradan bakabilirsin hangi model istersen istedigini seçersin
Teşekkür Ederim

buzdolabı önerisi olarak bosch buzdolaplarının her modelini öneririm. Ben tüm beyaz eşyalarımı bosch kullanıyorum ve yıllarca kullanılacak kalitede ürünler yapıyorlar. sizlere de tavsiye ederim. eminim bütçenize uygun bir bosch buzdolabı sizde bulabilirsiniz. teşekkürler...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,678
Üyeler
188,296
Son üye
krbk78
Geri