Neler Yeni

Buzdolabıma deterjan döküldü

UbErdogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdoğan Zamur
Dostlar buzluğumun içine belki kokusunu alir diye bulasik deterjani koymustum. Kase devrildi buzluğun deliklerinden içeri aktı temizlemeye çalışıyorum elektrik çarpıyor bir sıkıntı olur mu?

UbErdogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdoğan Zamur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orda beklese sabah yapsam bir sorun olurmu donduğu için? Birde nasıl temizlenecek deliklerden içeri aktı.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
@Vesemir ab sen anlarsın sanırım buzdolapları hakkında bilgin vardı.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
hocam sıkıntılı bir durum olabilir en doğrusu dokunma teknik servis çağır

UbErdogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdoğan Zamur
hocam sıkıntılı bir durum olabilir en doğrusu dokunma teknik servis çağır
Yandık desene teknik servisler baya bayiltiyo insani ya.2 dk lik isi oyalana oyalana 2 saatte yapip kac yuzler aliyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bu arada söylemeyi unuttum.Öyle çok dökülmedi çeyrek çay bardağı kadar döküldü gerisi dışarı aktı.

Son düzenleme:

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Dostlar buzluğumun içine belki kokusunu alir diye bulasik deterjani koymustum. Kase devrildi buzluğun deliklerinden içeri aktı temizlemeye çalışıyorum elektrik çarpıyor bir sıkıntı olur mu?
Işıkları bozulabilir. Sıkıntı yaratmaz bence hangi model bilmiyorum ama anakartları üstünde oluyor genelde.

UbErdogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdoğan Zamur
Işıkları bozulabilir. Sıkıntı yaratmaz bence hangi model bilmiyorum ama anakartları üstünde oluyor genelde.
Markası Samsung 7 8 senelik eski bir model.Deliklerden bakınca deterjan görünüyor orda kalmış aşşagıya inemeden donmuş.Deliklerde kalmış delikler kapanmış biraz.Buzdolabının altına da aktı normal alanına yani orayı sildim fakat bir sıkıntı çıkarırmı bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Markası Samsung 7 8 senelik eski bir model.Deliklerden bakınca deterjan görünüyor orda kalmış aşşagıya inemeden donmuş.Deliklerde kalmış delikler kapanmış biraz.Buzdolabının altına da aktı normal alanına yani orayı sildim fakat bir sıkıntı çıkarırmı bilemiyorum.
Buzluğun ışıkları bozuktu zaten.

Teknik servis çağırın bence ne olur ne olmaz diye ayrıca kahve koydaydınız kokuyu o alır

UbErdogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdoğan Zamur
Teknik servis çağırın bence ne olur ne olmaz diye ayrıca kahve koydaydınız kokuyu o alır
Yerlere dökülen deterjanları silmiştim az önce bi gidiyim durumuna bakıyım dedim yerler deterjan içinde.Kendi içindeki deterjanı dışarı atmış sanırım sorun çözülmusmudur?

Yerlere dökülen deterjanları silmiştim az önce bi gidiyim durumuna bakıyım dedim yerler deterjan içinde.Kendi içindeki deterjanı dışarı atmış sanırım sorun çözülmusmudur?
Kuruntu vermek istemiyorum ama ben olsam her ihtimale akriı bilen birini çağırırdım çünkü içindeki deterjan alt kısmın altındaki boşluklardan akmış yani üstte hala kalma ihtimali var sonuçta yemek koyuyoruz bunun içine

Top Bottom