Fişini çekip temizleyin, teknik servis çağırmanız gerekebilir.elektrik çarpıyor
Bunun için çağırmanız gerekebilir işte teknik servisi.Birde nasıl temizlenecek deliklerden içeri aktı.
Yandık desene teknik servisler baya bayiltiyo insani ya.2 dk lik isi oyalana oyalana 2 saatte yapip kac yuzler aliyorlar.hocam sıkıntılı bir durum olabilir en doğrusu dokunma teknik servis çağır
Işıkları bozulabilir. Sıkıntı yaratmaz bence hangi model bilmiyorum ama anakartları üstünde oluyor genelde.Dostlar buzluğumun içine belki kokusunu alir diye bulasik deterjani koymustum. Kase devrildi buzluğun deliklerinden içeri aktı temizlemeye çalışıyorum elektrik çarpıyor bir sıkıntı olur mu?
Markası Samsung 7 8 senelik eski bir model.Deliklerden bakınca deterjan görünüyor orda kalmış aşşagıya inemeden donmuş.Deliklerde kalmış delikler kapanmış biraz.Buzdolabının altına da aktı normal alanına yani orayı sildim fakat bir sıkıntı çıkarırmı bilemiyorum.Işıkları bozulabilir. Sıkıntı yaratmaz bence hangi model bilmiyorum ama anakartları üstünde oluyor genelde.
Buzluğun ışıkları bozuktu zaten.Markası Samsung 7 8 senelik eski bir model.Deliklerden bakınca deterjan görünüyor orda kalmış aşşagıya inemeden donmuş.Deliklerde kalmış delikler kapanmış biraz.Buzdolabının altına da aktı normal alanına yani orayı sildim fakat bir sıkıntı çıkarırmı bilemiyorum.
Yerlere dökülen deterjanları silmiştim az önce bi gidiyim durumuna bakıyım dedim yerler deterjan içinde.Kendi içindeki deterjanı dışarı atmış sanırım sorun çözülmusmudur?Teknik servis çağırın bence ne olur ne olmaz diye ayrıca kahve koydaydınız kokuyu o alır
Kuruntu vermek istemiyorum ama ben olsam her ihtimale akriı bilen birini çağırırdım çünkü içindeki deterjan alt kısmın altındaki boşluklardan akmış yani üstte hala kalma ihtimali var sonuçta yemek koyuyoruz bunun içineYerlere dökülen deterjanları silmiştim az önce bi gidiyim durumuna bakıyım dedim yerler deterjan içinde.Kendi içindeki deterjanı dışarı atmış sanırım sorun çözülmusmudur?