- En İyi Cevap
- 26
- Reaksiyon skoru
- 30,776
Kes yapıştır yaptıpın 3 GB dosya ne kadar sürdü? 3 saniye miEkranı görmeden sildi. 5sn bile sürmedi. Kes Yapıştır yapıncada Ekran gelmedi. Birde Sildiğim şey 15GB Falandı.
Kes yapıştır yaptıpın 3 GB dosya ne kadar sürdü? 3 saniye miEkranı görmeden sildi. 5sn bile sürmedi. Kes Yapıştır yapıncada Ekran gelmedi. Birde Sildiğim şey 15GB Falandı.
1-2 Saniye falandı galiba. Ama en fazla 3 Saniye.Kes yapıştır yaptıpın 3 GB dosya ne kadar sürdü? 3 saniye mi![]()
İşe yarıyor demek ki o zaman, iyiymiş.1-2 Saniye falandı galiba. Ama en fazla 3 Saniye.
Kesintisiz güç kaynağı varsa BX500 Al gitsin Momentum Cache ile fişek olur zaten 3000Mhz Ramde varsa.İşe yarıyor demek ki o zaman, iyiymiş.
Kısaca;Keşke Momentum Cache ne onu da bilsek.
Sadece Crucial mı?Kısaca;
RAM'den destek alıyor ve M2 hızlarında çalışıyor
Crucial'in özelliği "Momentum Cache"Sadece Crucial mı?
Bende bu var destekler mi acaba?Crucial'in özelliği "Momentum Cache"
Aynı özellik Samsung'un da bazı modellerinde var "Magician RAPID" olarak geçiyor.
"Crucial Storage Executive" yazılımı var, oradan kontrol edebilirsin.Bende bu var destekler mi acaba?
Peki bu özelliğin bir -' si var mı?"Crucial Storage Executive" yazılımı var, oradan kontrol edebilirsin.
RAM kullanıyorPeki bu özelliğin bir -' si var mı?
Bende 860 EVO için Magician yazılımı kullanıyordum RAPID modu hep merak ettim iyi ki açmamışım 4 GB RAM vardı laptopda zaten.Crucial'in özelliği "Momentum Cache"
Aynı özellik Samsung'un da bazı modellerinde var "Magician RAPID" olarak geçiyor.