NTFS bölümlerindeki tüm uzun dosya adları ve dizinler için 8.3 dosya adlarının ve dizinlerin kullanılması, dizin numaralandırma performansını düşürebilir. 8.3 uyumlu bir dosya adı, MS-DOS dosya adlandırma kurallarına işaret eder.Bu kurallar, dosya adlarını sekiz karakterle ve isteğe bağlı uzantıları üç karakterle sınırlar.İlk öncelikle CMD Yi Yönetici olarak çalıştırın bu kodu yazın bilgisayarı kapatın tekrar açın
fsutil.exe behavior set disable8dot3 1
Bir üsrü program kullanıyorum ve oyun oynuyorum. Hiç bir sorun olmadıNTFS bölümlerindeki tüm uzun dosya adları ve dizinler için 8.3 dosya adlarının ve dizinlerin kullanılması, dizin numaralandırma performansını düşürebilir. 8.3 uyumlu bir dosya adı, MS-DOS dosya adlandırma kurallarına işaret eder.Bu kurallar, dosya adlarını sekiz karakterle ve isteğe bağlı uzantıları üç karakterle sınırlar.
Bu makalede, tüm NTFS bölümlerinde 8.3 dosya adı oluşturma devre dışı bırakma yöntemi açıklanmaktadır.
Not: 8.3 dosya adı oluşturmayı devre dışı bırakmak Windows altında dosya performansını artırsa da, bazı uygulamalar (16 bit, 32 bit veya 64 bit) uzun dosya adlarına sahip dosyaları ve dizinleri bulamayabilir.
İleride görücez.Bir üsrü program kullanıyorum ve oyun oynuyorum. Hiç bir sorun olmadı![]()
Görecezİleride görücez.![]()
Sinirden BX500 Vurmuş adamım bişey olmadı tam aksine her şey düzeldi :dİleride görücez.![]()
Bu kod işe yarıyormu knk? bende de bx500 480gb var bildiğin üzere, bir sorunu yok fakat olacakmı bilemem.Bir üsrü program kullanıyorum ve oyun oynuyorum. Hiç bir sorun olmadı![]()
Hiçbir işe yaramadı bende hala yazma hızı 250 lerde.Sinirden BX500 Vurmuş adamım bişey olmadı tam aksine her şey düzeldi :d
Yarıyor gördüğüm kadarıyla.Bu kod işe yarıyormu knk? bende de bx500 480gb var bildiğin üzere, bir sorunu yok fakat olacakmı bilemem.
Hiçbir işe yaramadı bende hala yazma hızı 250 lerde.
Hız sorunu olanlar için zaten bu.Hiçbir işe yaramadı bende hala yazma hızı 250 lerde.