🔥İndirim BYNOGAME 200 TL BAKİYE BEDAVA SINIRLI SAYIDA

Joe Goldberg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
98
https://blog.bynogame.com/yandexten-200-tllik-bynogame-bakiyesi-hediye-2602 arkadaşlar bende bilgisayarda çalışmadı telefonda çalıştı bazılarında bilgisayardada çalışabilir bilmiyorum öncelikle kampanyaya göz at kısmına tıklıyoruz https://yandex.com.tr/portal/defsea...kg2r1UruXu51085&offer_type=8kLEiFH1UruXu51098 buraya atıyor burada yandexi varsayılan tarayıcı yapyıoruz sonra bir kısımda telefon numaramızı isticek eğer girmezseniz olmaz 3 gün boyunca hergün bir arama yaaprsanız 3 iş günü boyunca 200 tlik bakiye hesabınıza ekleniyor hayrılısı olsun son olarakda böyle bi ekran gelemsi lazım en son soruları olan arkadaşlar aşşağıya yazabilir GİZLİ SEKME VEYA VPN İLE ÇALIŞMIYOR

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-06-27 saat 00.42.04_cfcf2f8b.webp
    WhatsApp Görsel 2025-06-27 saat 00.42.04_cfcf2f8b.webp
    79.3 KB · Hit: 337
Son düzenleme:
Önceden yandex kampanyasına katılanlar kazanamıyor sanırım bi ara tod süperlig paketi vs vermişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok kullanışsız bir arama motoru istediğini dağıtsın yine max 1 hafta kullanılır.

Önceden yandex kampanyasına katılanlar kazanamıyor sanırım bi ara tod süperlig paketi vs vermişti.

Çok kullanışsız bir arama motoru istediğini dağıtsın yine max 1 hafta kullanılır.
Hocam zaten 3 gün bir arama yap örnek veriyorum donanım arşivine gir üç gün verirler kodu herlade gayet kolay gayet makul gibi 200 tl için

https://blog.bynogame.com/yandexten-200-tllik-bynogame-bakiyesi-hediye-2602 arkadaşlar bende bilgisayarda çalışmadı telefonda çalıştı bazılarında bilgisayardada çalışabilir bilmiyorum öncelikle kampanyaya göz at kısmına tıklıyoruz https://yandex.com.tr/portal/defsea...kg2r1UruXu51085&offer_type=8kLEiFH1UruXu51098 buraya atıyor burada yandexi varsayılan tarayıcı yapyıoruz sonra bir kısımda telefon numaramızı isticek eğer girmezseniz olmaz 3 gün boyunca hergün bir arama yaaprsanız 3 iş günü boyunca 200 tlik bakiye hesabınıza ekleniyor hayrılısı olsun son olarakda böyle bi ekran gelemsi lazım en son soruları olan arkadaşlar aşşağıya yazabilir
Knk bende o aşşağıdaki ekran gelmedi yinede 3 gün yapsam gelir mi kod

Giriş yaptım ama sadece Yandex ile ne yapabilirim? Kısmı çıkıyor üstteki sayaç çıkmadı gözükmüyor
hocam bilgisayardan yaptıysanız çalışmayabilir bende çalışmamıştı telefondan bynogame giriş yapın ordan byno bakiyesi hediyeye tıklayın kampanyalara göz at diyin gelen ekranda ayarlara git var ona tıklayın sonrasını söylüyor zaten ne yapmanız gerektiğini ileri diyin sonra yolu yarıladınız kısmı gelicek arama motoruna yandex yazın sonra şşağıda kampanyalardan faydalanın ekranı glemesi lazım aşşağıdan olmazsa yenileyin birşeyler yapın sonra bynogame kayıtlı olduğunuz telefon numarasını aynen girin bukadar

Alıntıyı görüntülebende yazmıyor ama şuan yandex arama moturum va telefonu doğrulaım
hocam hiç bilmiyorum bende böyle olmamıştı ios benimki böyle gözükmemişti

Knk bende o aşşağıdaki ekran gelmedi yinede 3 gün yapsam gelir mi kod
olmaz hocam

hocam bilgisayardan yaptıysanız çalışmayabilir bende çalışmamıştı telefondan bynogame giriş yapın ordan byno bakiyesi hediyeye tıklayın kampanyalara göz at diyin gelen ekranda ayarlara git var ona tıklayın sonrasını söylüyor zaten ne yapmanız gerektiğini ileri diyin sonra yolu yarıladınız kısmı gelicek arama motoruna yandex yazın sonra şşağıda kampanyalardan faydalanın ekranı glemesi lazım aşşağıdan olmazsa yenileyin birşeyler yapın sonra bynogame kayıtlı olduğunuz telefon numarasını aynen girin bukadar

hocam hiç bilmiyorum bende böyle olmamıştı ios benimki böyle gözükmemişti

olmaz hocam
Bitti galiba ya ugrasmıcam

Verilerimizi satıyor bana sorarsaniz 200 TL az :D
Aynen hocam çok zekisin ya koskocaman yandex yani milyarlarca kullanıcı olan firma sen onu varsayılan arama motoru yaptın diye verilerini satıyor çok korkunç...

Geri