İtachi Uchiha
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Merak ettim ne yapıcaksınız amacınız ne burdakiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleİLK FOTOGRAFTAKİ GİBİ YAPTIGIM ZAMAN HATA VERDİ 2. FOTODAKİ GİBİ YAPTIGIM ZAMAN DÜZLEDİ AMA NİYE 1. FOTOGRAFTA HATA VERDİ BİLMİYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
kullanıcıdan 2 sayı alıp o sayıalrın toplamı farkı çarpımı ve bölümünü hesaplayan programMerak ettim ne yapıcaksınız amacınız ne burdaki
Uyku sersemi hesap makinesi yapıp napıcaksın dicektim yeminlekullanıcıdan 2 sayı alıp o sayıalrın toplamı farkı çarpımı ve bölümünü hesaplayan program
yeni başladımda kodlama ogrenmeye o yüzden boyle basit ornekler yaparak alısmaya calısıyoerumUyku sersemi hesap makinesi yapıp napıcaksın dicektim yeminle
Başarıların devamını dilerim.
Websitesine mi koyucaksın. Play Store'a mı kouacaksınyeni başladımda kodlama ogrenmeye o yüzden boyle basit ornekler yaparak alısmaya calısıyoerumtessekkur ederım
Console.WriteLine yaptığınız noktalarda her değişken için bir süslü parantez açmalı ve kapatmalısınız. {0}, {1} gibi. Gördüğüm kadarıyla siz {0 şeklinde bırakmışsınız. Derleyici de string formattan sonra verdiginiz değişkenleri nereye koyacağını anlayamamışAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleİLK FOTOGRAFTAKİ GİBİ YAPTIGIM ZAMAN HATA VERDİ 2. FOTODAKİ GİBİ YAPTIGIM ZAMAN DÜZLEDİ AMA NİYE 1. FOTOGRAFTA HATA VERDİ BİLMİYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
Ben C#'a yeni başladım da bir soru soracağım. Tırnağın içinde olunca direkt string olmuyor mu zaten?Console.WriteLine yaptığınız noktalarda her değişken için bir süslü parantez açmalı ve kapatmalısınız. {0}, {1} gibi. Gördüğüm kadarıyla siz {0 şeklinde bırakmışsınız. Derleyici de string formattan sonra verdiginiz değişkenleri nereye koyacağını anlayamamış