Neler Yeni

C++ / c# kolay bir dil mi

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Selam. İlk sorum. Bu iki dil diğer diller arasında zor bir diller mi. İkincisi Aralarında fazla zorluk farkı var mı bu iki dilin arasında, çünkü ikisinden birini öğrenerek başlıyacağım. Başlangıç için idealler mi. Oyun yapmak için aralarında hangisi. Teşekkür ederim 🙂

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
Selam. İlk sorum. Bu iki dil diğer diller arasında zor bir diller mi. İkincisi Aralarında fazla zorluk farkı var mı bu iki dilin arasında, çünkü ikisinden birini öğrenerek başlıyacağım. Başlangıç için idealler mi. Oyun yapmak için aralarında hangisi. Teşekkür ederim 🙂
başlangıç için değil, ilk olarak python öğrenmeni öneririm, sonrasında diğer diller tereyağından kıl çeker gibi olacaktır

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
İkisinin de temelleri basit ama ilerleri zor. Başlangıç için bana göre hepsi ideal eğer yeterli zamanı verirsen ve yeteneğin varsa neden olmasın.

Alfha13

80+ Silver
C++ ile Unreal Engine'da AAA oyunlar yapılabilir, C# ile Unity'de Indie oyunlar yapılabilir. Birini seçin, geliştirin kendinizi. Genellikle önce Python öneriyorlar ama Phyton öğrenip bütün dilleri öğrenmek gibi bir derdiniz yoksa birini seçin, ona yoğunlaşın.

Atyxah

80+ Silver
Çok Python öneriliyor

Onlara göre daha basit

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok Python öneriliyor

Onlara göre daha basit
başlangıç için değil, ilk olarak python öğrenmeni öneririm, sonrasında diğer diller tereyağından kıl çeker gibi olacaktır
Eğer phton ile başlarsam önemli dilleri kullanamıyacağım galiba. Tabikide zor bi dil de olsun istemiyorum. Sizce c# veya c++ nasıl. İkisinden hangisini önerirsiniz. Aralarında zorluk farkı varmıdır

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Başlangıç için kolay diller değil, Python başlangıç için ideal. Bize okulda ilk C# öğretiliyordu, ama okuldan çok evde öğrendim.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Açıkçası ben c++ ' başladım 3 ay uğraştım şu an bilgim sıfır. Python a başladım 1 ayda temelleri öğrendim 2 ayda 3 kütüphane öğrendim. (Ben ağır ilerliyordum çünkü ders ağırlığım çoktu) şu anda basit seviye de olsa proje üretebilecek haldeyim. Python'da ilerlemek daha kolay.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir gün Can Değer'in yayınında birisi yanlış hatırlamıyorsam "C# zor başka bir dil önerir misin" dedi
Can Değer ise "sen dükkanı kapat git eğer zor deyip bırakacaksan ya da söylenmeden devam et" dedi.
Seçimini dikkatli yap bence sonradan zor deyip bırakmayacağına inandığın bir dili seç.

Alfha13

80+ Silver
Ben c# öğrenmeye başladım. Konsol uygulaması üzerinden oyun yaptım -sıra tabanlı aksiyon oyunu-, sana bağlı yani biraz. Phyton kolay ama başka bilmiyorsan kolay ya da zor olmaz çünkü kıyaslayacak bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,435
Üyeler
161,457
Son üye
zehra_
Top Bottom