c++ ile neler yapılabilir

Outlawess

80+
Reaksiyon skoru
62
c++ öğrenmek istiyorum ancak neler yapabileceğim pek yazmıyoru örneğin oyun yazılımı ve ya hesap çalma ve ya web sitesi falan bunlardan neleri yapaiblirim ve ya java scriptle neler yapabilrim

C++ gibi bir dille web sitesi hazırlayamazsın fakat unreal engine gibi güçlü bir oyun motorunda oyunlar geliştirebilirsin veya kendi oyun motorunu baştan yazabilirsin. Websitesi hazırlamak istiyorsan HTML, CSS ve JavaScript i birlikte kullanabilmen gerekir. Hesap çalma konusuna gelirsek, bu tür şeyler hem ahlaki açıdan hem de yasal açıdan etik şeyler değil, tavsiye etmem. Bu nedenle bilgi verip ileride başkasına yapacağın kötü bir şeyin vebalini üstlenemem. (Bu illa da bilgiyi kötü amaçla kullanacağın anlamına gelmez, sadece ben bilemeyeceğim için böyle yazdım.)

Ayrıca, her türlü alanda kullanabileceğin bir yazılım dili olarak sana Python'u şiddetle öneririm. Hem öğrenmesi hem de kullanması kolay bir dildir. Seni çok yormayacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hesap çalmak ayzılımdan çok karşıyı ikna etme ve kurnazlık
Kesinlikle katılıyorum. Sosyal mühendislik gerektiren bir konu.

python a da bakıcam c++ da teşekkürler

Bana phyton daha zor gelmişti c++ sanki biraz daha mantıksal işliyor her ne kadar kod olarak uzun yazmak gerekse de akış şeması sanki bi tık daha iyi

Geri