Neler Yeni

c++ ile neler yapılabilir

Outlawess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Murat Erdinç
c++ öğrenmek istiyorum ancak neler yapabileceğim pek yazmıyoru örneğin oyun yazılımı ve ya hesap çalma ve ya web sitesi falan bunlardan neleri yapaiblirim ve ya java scriptle neler yapabilrim

tahseen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tahsin Alpaydın
C++ gibi bir dille web sitesi hazırlayamazsın fakat unreal engine gibi güçlü bir oyun motorunda oyunlar geliştirebilirsin veya kendi oyun motorunu baştan yazabilirsin. Websitesi hazırlamak istiyorsan HTML, CSS ve JavaScript i birlikte kullanabilmen gerekir. Hesap çalma konusuna gelirsek, bu tür şeyler hem ahlaki açıdan hem de yasal açıdan etik şeyler değil, tavsiye etmem. Bu nedenle bilgi verip ileride başkasına yapacağın kötü bir şeyin vebalini üstlenemem. (Bu illa da bilgiyi kötü amaçla kullanacağın anlamına gelmez, sadece ben bilemeyeceğim için böyle yazdım.)

tahseen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tahsin Alpaydın
Ayrıca, her türlü alanda kullanabileceğin bir yazılım dili olarak sana Python'u şiddetle öneririm. Hem öğrenmesi hem de kullanması kolay bir dildir. Seni çok yormayacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesap çalmak ayzılımdan çok karşıyı ikna etme ve kurnazlık
Kesinlikle katılıyorum. Sosyal mühendislik gerektiren bir konu.

Outlawess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Murat Erdinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
python a da bakıcam c++ da teşekkürler

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,932
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Bana phyton daha zor gelmişti c++ sanki biraz daha mantıksal işliyor her ne kadar kod olarak uzun yazmak gerekse de akış şeması sanki bi tık daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,735
Üyeler
169,614
Son üye
Yasoo14
Top Bottom