Neler Yeni

c++ nasıl öğrenmeye başlamalıyım?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
C++ yerine C# ile başla derim. Daha kolay. En azından ufaktan bir şeyler öğrenir ve C++'a öyle başlarsın.

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bu videoyu izlemen yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu videou izlemen yeterli
aslında amaç doğru adımları uygulamak mesela şöyle mi
evden çıkarken yağmur yağıyor mu
evet:şemsiye al
hayır:şemsiye alma
bunun gibi mi öyleyse işim kolay bu tür şeyleri yapabilirim
algoritma sıralama değil mi olayların oluş sırasını

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
aslında amaç doğru adımları uygulamak mesela şöyle mi
evden çıkarken yağmur yağıyor mu
evet:şemsiye al
hayır:şemsiye alma
bunun gibi mi öyleyse işim kolay bu tür şeyleri yapabilirim
algoritma sıralama değil mi olayların oluş sırasını
Aynen bu yazdıgın sozde kod mesela bazıları bunu takmadan programlamaya giriyor sonra operatörleri ogrenip kalio ilerisine gidemiyor.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aynen bu yazdıgın sozde kod mesela bazıları bunu takmadan programlamaya giriyor sonra operatörleri ogrenip kalio ilerisine gidemiyor.
dostum şuan html ile başladım sence iyi mi yaptım
buna nazaran daha iyi anladım ve daha kolay geldi

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Html çok zorlamaz ama tek html hiç bir şeye yaramaz yanında javascript css de ögrenmen lazım ama baslangıç için iyi
peki hocam c# zorlar mı c++ a göre çünkü daha az karışık gibi geldi bana

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Sen önce ne için öğrenmek istediğine karar vermelisin.

Her kafadan bilgiçlik taslayan sesler görüyorum. Yıllardır bu işi yapıyorum. İşin içinden bir uzman olarak senin daha ne yapacağına dahi karar veremediğin ortada @Maryo kardeşim.

Tasarım mı? Programlama mı? Ar-Ge mi? AI çalışmaları mı? Yoksa robotik kodlama mı? Yoksa başka bir şey mi? Ne istiyorsun önce onu söyle ki sana yol gösterebilelim bilgili arkadaşlar olarak.

Bu arada konu içerisinde cidden fazla bilgi kirliliği oluşmuş. Çok yanlış bir yönlendirme ve yol çizilmiş.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sen önce ne için öğrenmek istediğine karar vermelisin.

Her kafadan bilgiçlik taslayan sesler görüyorum. Yıllardır bu işi yapıyorum. İşin içinden bir uzman olarak senin daha ne yapacağına dahi karar veremediğin ortada @Maryo kardeşim.

Tasarım mı? Programlama mı? Ar-Ge mi? AI çalışmaları mı? Yoksa robotik kodlama mı? Yoksa başka bir şey mi? Ne istiyorsun önce onu söyle ki sana yol gösterebilelim bilgili arkadaşlar olarak.

Bu arada konu içerisinde cidden fazla bilgi kirliliği oluşmuş. Çok yanlış bir yönlendirme ve yol çizilmiş.
dostum program ve oyun üstüne

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
dostum program ve oyun üstüne
CSharp ile başlayıp, paralelde algoritma ve önce Python daha sonrasında C ve C++ dillerini öğrenin. Bu sırada paralel olarak Java'yı da öğrenmeye çalışın.

Sıralamam sadece bilgisayar programları ve oyunları yapabilmek için geçerli en temel dillerden oluşuyor.

Hiç alakan olmadığı için tüm hepsinde uzmanlaşma ortalama 3 ila 5 yıl alacaktır. (Java hariç) İlk bir sene sonunda küçük çaplı projeler yapabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekstra olarak Visual Studio editör(lerine) çalışmalı ve editörü kullanmayı öğrenmelisin. Oyunlar için Unity3D yeterli olacaktır. Uzman seviyesine geldiğinde zaten kendin ne yapman gerektiğini anlayacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,200
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom