Kullanıcı adı ve şifre derken ne demek istediğinizi anlamadım pardon. Veri tabanı çalışıyor.Daha ilk kez yapıyorum da bu SQL serveri onun için pek anlayamıyorumVeritabanı çalışıyor mu? Kullanıcı adı şifre doğru mu
EvetVeri tabanı kurulu mu?
Veritabanının şifresini ve adresini vermen lazımKullanıcı adı ve şifre derken ne demek istediğinizi anlamadım pardon. Veri tabanı çalışıyor.Daha ilk kez yapıyorum da bu SQL serveri onun için pek anlayamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet
Veritabanına koyduğunuz isim kısmı Visual Studio da kodun yazıldığı yer ile aynı olması gerekKullanıcı adı ve şifre derken ne demek istediğinizi anlamadım pardon. Veri tabanı çalışıyor.Daha ilk kez yapıyorum da bu SQL serveri onun için pek anlayamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet
sql server böyleVeritabanına koyduğunuz isim kısmı Visual Studio da kodun yazıldığı yer ile aynı olması gerek
10. sınıfmısınız hocam? turhan kısmı C Sharp koddaki Table1 kısmına geliceksql server böyle Alıntıyı görüntüle
Bu senin tablon. Veritabanı erişim şifresi lazım. Kurarken verirsinsql server böyle Alıntıyı görüntüle
evet 10.sınıfım10. sınıfmısınız hocam? turhan kısmı C Sharp koddaki Table1 kısmına gelicek
o derslerden geçeli çok oldu. ama ben 10. sınıf derslerinden nefret etmiştim ya, hem nesne tabanlı programlama yı sevmiyordum hem de robotik ve kodlamayı.evet 10.sınıfım
teşekkürler
evet,bende sevmiyorum çok karışık geliyor.o derslerden geçeli çok oldu. ama ben 10. sınıf derslerinden nefret etmiştim ya, hem nesne tabanlı programlama yı sevmiyordum hem de robotik ve kodlamayı.