isteyen istediğini yer içer her paylaşımda böyle yorum görüyorum ve cidden sizi anlayamıyorumbu kahveyi sevenin kendine saygısı yoktur
Bu dünyada her zaman böyle insanlar var. Anlamaya çalışmak yerine kabullenisteyen istediğini yer içer her paylaşımda böyle yorum görüyorum ve cidden sizi anlayamıyorum
Siz bence fırsat konularına girmeyin her konuya bu tarz yorumlar yapmaktan bıkmadınız galiba...Alınmaz diye bir şey mi dedim? Günde 30 bardak içilecek bir şey değil arada içilir dedim.
Her şeye saldırmaya devam edicek misiniz saygı duyacak mısınz?
Güzel fırsat dedim ama o kadar güzel değil dedim.Siz bence fırsat konularına girmeyin her konuya bu tarz yorumlar yapmaktan bıkmadınız galiba...
ne tantana yaptın be kardeşim sal şu konularımı benim daha yorum yazma zaten engelledim bundan sonra umarım bildirimin bişeyin gelmez, Allah akıl fikir versin...Güzel fırsat dedim ama o kadar güzel değil dedim.
Siz önce saygılı olmayı öğrenin, insanların fikrine saygı duyun.
Sizin gibi insanlar da var bu dünya da kabullenmek lazım. İlla ki kendi fikrin olması gerekiyor, diğer insanlar başka fikirleri savunuyorsa direkt saldırmanız lazım
Şaka gibisiniz.