Cahil arkadaş sorunu

İşlemcileri çoğu kişi böyle zannediyor omu anladım ama monitörü büyükse al ne ya mantığa bak o zaman tv kullanalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence eve çağır al bıçağ sok sırtına bunun ölmesi lazım
Televizyon kötü reklam bantlarında olan ekranlardan alalım daha büyük :) o.O2

Bir arkadaşım bilgisayardan anlamıyor ona bilgisayardan anlamadığını söylüyorum ama o anladığına ısrar ediyor

bildiği şeyler:
AMD işlemciler oyun performansında intelden daha düşük

Gidip iyi bir apu sistem toplamak yerine kötü bir ekran kartlı sistem daha iyi olur

Apu işlemciler aşırı ısınır

Alınabilecek işlemcileri söylerken i7, i5, i9, i3 diyor nesline falan bakmıyor ona göre i3 kötü i5 orta i7 ve i9 çok üst seviye işlemciler

Monitör alırken Hz ve MS değerine bakılmaz diyor monitör büyükse direk al diyor Hz ve MS önemli değil diyor

PSU alırken W ne kadar yüksekse o PSU iyidir diyor sertifikalara falan bakmıyor

Bu arkadaşa ne yapmam gerekiyor
kral allah kolaylık versin ya direkt arkadaşlığı kes

Acilen arkadaşlığı bırakmalısın
DqQ3uSNWoAAoW1k.jpg

Son düzenleme:
Bir arkadaşım bilgisayardan anlamıyor ona bilgisayardan anlamadığını söylüyorum ama o anladığına ısrar ediyor

bildiği şeyler:
AMD işlemciler oyun performansında intelden daha düşük

Gidip iyi bir apu sistem toplamak yerine kötü bir ekran kartlı sistem daha iyi olur

Apu işlemciler aşırı ısınır

Alınabilecek işlemcileri söylerken i7, i5, i9, i3 diyor nesline falan bakmıyor ona göre i3 kötü i5 orta i7 ve i9 çok üst seviye işlemciler

Monitör alırken Hz ve MS değerine bakılmaz diyor monitör büyükse direk al diyor Hz ve MS önemli değil diyor

PSU alırken W ne kadar yüksekse o PSU iyidir diyor sertifikalara falan bakmıyor

Bu arkadaşa ne yapmam gerekiyor
aynı arkaddaş bendede var 1050 15 yıllık kart diyor senin dediklerinide diyor klavye switchlerini klavye ışıkları sanıyor doğrusunu öğrettim sonra ona cherry mx switchli klavye alcam dedim cherry mx çöp dedi anlamıyorum ben bunu

Son düzenleme:
Hocam arkadaşın adını söyleseniz, bu Kadir Gecesi bi ona da yasin okuyalım bi dua edelim rabbim belki akıl fikir verir ona.

Yazık yaa. Üzüldüm valla, hiç çekilmez öyle insanlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,329
Üyeler
188,403
Son üye
SeaStar
Geri