leavemealone
80+
Dahası
çakma xbox gamepad veya başka gamepad önerisi var mı?
çakma xbox gamepad veya başka gamepad önerisi var mı?
zaten düzgün çalışmayacak hocam programla hallediliyoİmitasyon herhangi bir kontrolcünün düzgün çalışmama ihtimali vardır.
Programla hallediliyordan kastınız ne hocamzaten düzgün çalışmayacak hocam programla hallediliyo
https://www.x360ce.com/ böyle bir program var 360 kontrolcüsü olarak göstertiyor emulatorProgramla hallediliyordan kastınız ne hocam
Doğrudur tuş konusu xbox 9.nesil 1k civarı olsa alacam 2.5k pahalı buluyorumBende de 2 tane imitasyon var. Arkadaşın dediği problemler ölü bölge ve tuşların basmaması falan olabilir.
Sıfırı bence 1k bulman imkansız ikinci el piyasasını bilmiyorum. Bende xbox360 vardı ölü bölgesi çok diye ve bir tuşu tam çalışmıyor diye ds4 aldım.Doğrudur tuş konusu xbox 9.nesil 1k civarı olsa alacam 2.5k pahalı buluyorum
En iyi çakma kol Techstorm Exotic T28. Abdullah abinin incelemesi de varçakma xbox gamepad veya başka gamepad önerisi var mı?
1500 e logitech in baya iyi kablolu gamepad leri var ama kablosuz istiyorsan monster clutch alabilirsinDoğrudur tuş konusu xbox 9.nesil 1k civarı olsa alacam 2.5k pahalı buluyorum
Hocam aliexpresste çok fazla gamepad var türkiye piyasasına göre, bence bi oraya göz atabilirsin trdeki seçenekler çok az ve aşırı pahalı çünküDoğrudur tuş konusu xbox 9.nesil 1k civarı olsa alacam 2.5k pahalı buluyorum
konuyu hortlattım birazda 1500e logitechin kablolu gamepadlerıne ornek verebilir misin model, link1500 e logitech in baya iyi kablolu gamepad leri var ama kablosuz istiyorsan monster clutch alabilirsin