Çalınan android telefon

Bugün elimde tutuğum telefonu zorla çekip çaldılar yarın ifade vericem telefon şu an kapalı napmam lazım lütfen yardımcı olun pek bulacaklarını sanmıyorum ama
google telefonumu bul telefonu kitle gibi seçenekleri var ancak konumu kapatmış olursa en son nerde konum verdiğini gösterir

knk parkta oturuyoz iki tane roman geldi sigara sordu sonrada elimde telefonu tutuyodum geldi çekti elimdem kaçtı adamlar tazı gibi koşuyodu 2 saniye öyle koştularki olimpiyatlara katılsar daha cok para kazanılırlardı
kapkaç kaldı mı ya:)

göstermiyo knk en son nerde olduğunu
dostum konumu gösterir telefondan konumu nerde kapatırsa en son orayı gösterir bundan sonra ki işlem artık polise düşüyor sinyal takibi yaparlar ama bu kadar ilgilenmezler telefonu çalan kişi onu çoktan satışa vermiştir

Son düzenleme:
Polis bir şey yapmaz sadece olay nasıl oldu diye sorarlar o kadar

bende spor salonunda kenarda unuttup çalınmıştı 5 sene geçti aradan eımeı vermiştim polisde hala haber bekliyorum xd

Adamlar telefonu çalınca bile üzülmüşlerdir, yaptığımız işin riskine değmedi be, Redmi 13C nedir yov diye. :kekw:

Şaka bir yana geçmiş olsun. Yeni bir cihaz alıp devam edin hayatınıza, o cihazdan umudunuzu kesin.

Geçmiş olsun hocam bir şey çıkmaz büyük ihtimalle özel sana ait bilgi foto varsa geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,265
Üyeler
184,911
Son üye
apollo2135
Geri