Call of Duty: Black Ops 1 alınır mı?

Reaksiyon skoru
35
Ben zombi modu ve online için almayı düşünüyorum. Cebimden para çıkmayacak; CS'den kazandığım 70 dolarlık deagle desenini sattım. Almayı düşünüyorum. Online modu aktif mi ve oyuncusu var mı Black Ops 1'in? Güzel indirim almış

Cod oyunlarını seviyorsanız alın. Güzelde indirimde suan

70 dolara değmez bende bo1 bo2 alıp bitirdim de crack indirin eski bir oyuna o kadar para verilmez

online kısmını bilmem fakat hikayesi güzeldir ayrıca severmisin bilmiyorum ama bir vidyolarını izle delta force diye bir oyun var online ve ücretsiz
ben oynuyorum uzun süredir memnunum iletişimide güzel türk ve yabancı oyuncu kitlesi ortlamanın biraz üstü battleground,32x32 savaş modu v
ve arada küçük küçük modlar geliyor

Aldım, oyuncu sayısı soran olursa cevaplayayım. Zombide kino oynuyor, herkes diğer maplerde oyuncu bulmakta zorlanıyor; baya beklemeniz gerekiyor.

Fiyatını hak etmiyor. Onun yerine aynı fiyata bo3 ( en iyi zombi modu ) veya mw19 alırdım. Mw19' da en azından cross-platform var oyuncu bulması zor değil.

Aldım, oyuncu sayısı soran olursa cevaplayayım. Zombide kino oynuyor, herkes diğer maplerde oyuncu bulmakta zorlanıyor; baya beklemeniz gerekiyor.
Sadece hikaye modu için almalıydın bence şu anda oyuncu olmaz aynı fiyata daha yenilerini alabilirdin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatını hak etmiyor. Onun yerine aynı fiyata bo3 ( en iyi zombi modu ) veya mw19 alırdım. Mw19' da en azından cross-platform var oyuncu bulması zor değil.
Bo3 te en az 10000 saati olan adamlar oyunu oynatmıyor

Sadece hikaye modu için almalıydın bence şu anda oyuncu olmaz aynı fiyata daha yenilerini alabilirdin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bo3 te en az 10000 saati olan adamlar oyunu oynatmıyor
Bo3'ü alanların çoğu zombi modu için almıştır diye düşünüyorum. Atölye desteği sayesinde sınırsız içerik var. Online modundaki uçma, duvardan yürüme mekaniği hiç benlik değil.

Geri