ben 50 TL'ye hesap alıp bitirmiştim en mantıklısı o şekilde sanırımoyun çok kısa fena değil aslında ama hem kısa hemde eski codlar gibi değil ve o fiyatı haketmiyor bencede.
Bo6da da aynı rakipleri görmekten arkadas oldukYeni olansa, oyun iyi oynayanlara cezalandırmak üzere kurulu ve çoğu kişi bu yüzden nefret ediyor. + grafik ve içerik anlamında önceki oyunlardan hiçbir farkı yok bo7 gibi. + Oyunun sunucuları şu an boş veya hep aynı kişiler var![]()
mevzu sadece fiyat olsa neyse oyunun içinden geçmişler yorumlardaoyun çok kısa fena değil aslında ama hem kısa hemde eski codlar gibi değil ve o fiyatı haketmiyor bencede.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben 50 TL'ye hesap alıp bitirmiştim en mantıklısı o şekilde sanırım
oyun çok kısa fena değil aslında ama hem kısa hemde eski codlar gibi değil ve o fiyatı haketmiyor bencede.
ya bide ben online oynarım diye alacam online durumlar nasıl acabaoyun çok kısa fena değil aslında ama hem kısa hemde eski codlar gibi değil ve o fiyatı haketmiyor bencede.
millet çabuk sıkılıyor demek ki hacıYeni olansa, oyun iyi oynayanlara cezalandırmak üzere kurulu ve çoğu kişi bu yüzden nefret ediyor. + grafik ve içerik anlamında önceki oyunlardan hiçbir farkı yok bo7 gibi. + Oyunun sunucuları şu an boş veya hep aynı kişiler var![]()