Palo DAYI 👑
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Suan indiriyorum bakicaz
Bende 12 ile oynadım baya baya ısınıyor, yüksek grafiklerde 60 FPS akıyordu ama görüntü kalitesini beğenmedim.İphone 13le girdim. oyuna girdim telefon alev alıyodu
Optimizasyonu leş gibi. Mi 10T Pro ile denedim ama oynanacak seviyede bile değil öyle kötü seviyede.
Optimizasyon yerlerde
15 pro max a yükledim kasım kasım kasıyor leş gibi 10 dk olmadan sildim oyunuiPhone'larda optimizasyon sıkıntısı yokmuş galiba. Android tarafında sıkıntılı.
Bunlar basit şeyler daha yeni çıktı bir kaç güncellemeye duzelir zaten bu hafta bile birkaç guncelleme alir15 pro max a yükledim kasım kasım kasıyor leş gibi 10 dk olmadan sildim oyunu
Apex Legends gibi ölüp gidecektir.Mobil tarafında en beğendiğim oyunlardan biri olan call of duty`nin yeni oynu Call off duty warzone mobile 21 Mart`ta çıkış yapacağı söyleniyor resmi yotube kanallarında ve Play Store'de trailer videoları mevcut şuanda mobil tarafında oyun oynamasamda mutlaka denemek istediğim bir oyun
telefondan pek oyun oynamıyom bildirim gelince yükledim berbattıBunlar basit şeyler daha yeni çıktı bir kaç güncellemeye duzelir zaten bu hafta bile birkaç guncelleme alir
ZannetmiyorumApex Legends gibi ölüp gidecektir.
Öyle olur. Şu an Pubg Mobile kitlesini kendine çekecek bir şey yapmadıkları sürece yeni kitle ile tutunamazlar.Zannetmiyorum