Neler Yeni

cam mousepad alınır mı ? (YARDIM LÜTFEN)

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,803
İsim
Emre siyah
Stok yok zaten de , alışması falan zor olur fikrimce hele cam diye ses çıkarıp skatezlere zarar veriyorsa baya kötü

• Beğen
Reaksiyonlar: shn1

crabman

80+
  • Beğen

efeleow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Efe

shn1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stok yok zaten de , alışması falan zor olur fikrimce hele cam diye ses çıkarıp skatezlere zarar veriyorsa baya kötü
Hocam ses çıkarması çok önemli değil de skatezleri eritir mi emin misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kolunuz çok fazla yapışır hocam gereksiz ürün, alınmaz
Hocam kolum yapışsın sıkıntı değil de skatezleri eritir mi ve sürekli 10 dakikaya bir silmek gerekir diyorlar doğru mu?

terlediğinizde ve ter cama döküldüğünde hoş olmaz gibi

kalınlık farkıda var
Skatezleri eritir mi sizce ve sürekli silmek Gerekir mi?

crabman

80+
Skatezleri eritir mi sizce ve sürekli silmek Gerekir mi?
skatezleri eriticeğini sanmam. Ama silmek gerekir evet. en ufak bir madde yapıştığında bile elle silinmiyor leke-iz vs kalıyor. İlla üstüne bir şey dökülmesine gerekte yok cam bu. elinizin kolunuzun sıcaklığıyla su buharı izi bile kalabilir

skatezleri eriticeğini sanmam. Ama silmek gerekir evet. en ufak bir madde yapıştığında bile elle silinmiyor leke-iz vs kalıyor. İlla üstüne bir şey dökülmesine gerekte yok cam bu. elinizin kolunuzun sıcaklığıyla su buharı izi bile kalabilir
lekeler silinir ama bez lazım yani elle silinmez kastım o. kalıcı leke kalır demiyorum.

shn1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

lekeler silinir ama bez lazım yani elle silinmez kastım o. kalıcı leke kalır demiyorum.
Hocam camsil ve mikrofiber bez ile silerim de sürekli 10 dakkada bir silmek gerekmez dimi ?

crabman

80+
Hocam camsil ve mikrofiber bez ile silerim de sürekli 10 dakkada bir silmek gerekmez dimi ?
hocam evinizdeki cama kolunuzu elinizi dayayın sonra iz çıkarsa bez ve cam sil yardımıyla silmeye çalışıp üstünde mouse gezdirmeyi deneyin 😁
daha önce cam mousepad kullanmadım o yüzden kesin yorum yapamayacağım. fakat evlerdeki camlar üzerinden sizde tahminlerde bulunabilirsiniz.

• Beğen
Top Bottom