Wraith Cosmic Glass V2 Mousepad
wraithesports.com
Şundan alacam da arkadaşlar sizce cam mousepad kullanırken rahatsız eder mi ?
terlediğinizde ve ter cama döküldüğünde hoş olmaz gibiWraith Cosmic Glass V2 Mousepad
wraithesports.com
kalınlık farkıda varWraith Cosmic Glass V2 Mousepad
wraithesports.com
Kolunuz çok fazla yapışır hocam gereksiz ürün, alınmazWraith Cosmic Glass V2 Mousepad
wraithesports.com
Hocam ses çıkarması çok önemli değil de skatezleri eritir mi emin misiniz?Stok yok zaten de , alışması falan zor olur fikrimce hele cam diye ses çıkarıp skatezlere zarar veriyorsa baya kötü
Hocam kolum yapışsın sıkıntı değil de skatezleri eritir mi ve sürekli 10 dakikaya bir silmek gerekir diyorlar doğru mu?Kolunuz çok fazla yapışır hocam gereksiz ürün, alınmaz
Skatezleri eritir mi sizce ve sürekli silmek Gerekir mi?terlediğinizde ve ter cama döküldüğünde hoş olmaz gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
kalınlık farkıda var
skatezleri eriticeğini sanmam. Ama silmek gerekir evet. en ufak bir madde yapıştığında bile elle silinmiyor leke-iz vs kalıyor. İlla üstüne bir şey dökülmesine gerekte yok cam bu. elinizin kolunuzun sıcaklığıyla su buharı izi bile kalabilirSkatezleri eritir mi sizce ve sürekli silmek Gerekir mi?
lekeler silinir ama bez lazım yani elle silinmez kastım o. kalıcı leke kalır demiyorum.skatezleri eriticeğini sanmam. Ama silmek gerekir evet. en ufak bir madde yapıştığında bile elle silinmiyor leke-iz vs kalıyor. İlla üstüne bir şey dökülmesine gerekte yok cam bu. elinizin kolunuzun sıcaklığıyla su buharı izi bile kalabilir
Hocam camsil ve mikrofiber bez ile silerim de sürekli 10 dakkada bir silmek gerekmez dimi ?skatezleri eriticeğini sanmam. Ama silmek gerekir evet. en ufak bir madde yapıştığında bile elle silinmiyor leke-iz vs kalıyor. İlla üstüne bir şey dökülmesine gerekte yok cam bu. elinizin kolunuzun sıcaklığıyla su buharı izi bile kalabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
lekeler silinir ama bez lazım yani elle silinmez kastım o. kalıcı leke kalır demiyorum.
hocam evinizdeki cama kolunuzu elinizi dayayın sonra iz çıkarsa bez ve cam sil yardımıyla silmeye çalışıp üstünde mouse gezdirmeyi deneyinHocam camsil ve mikrofiber bez ile silerim de sürekli 10 dakkada bir silmek gerekmez dimi ?