Wraith Cosmic Glass V2 Mousepad
wraithesports.com
kullanana kadar bende aynen böyle düşünüyordum hatta senin gibi sağda solda atıp tutuyordum olay bambaşkadaha nasıl söğüşleyebilirim diye mousepadin üstüne düz cam koymuşlar bari safir cam olsa
kesinlikle al mı diyorsunuzkullanana kadar bende aynen böyle düşünüyordum hatta senin gibi sağda solda atıp tutuyordum olay bambaşka
oyunlar da nasıl rahat mı?Cam mousepade ya aşık olacak ya nefret edeceksin arası yok. Ben artık kumaş mousepad kullanamıyorum. Cam mousepad benim için vazgeçilmez ama sen sevmeyedebilrisin. Ben deneyimle derim beğenmezsen satarsın.
Hocam zaten 1 hafta önce esptiger feng ling aldım aslında kontrolü güzel ama ben beyaz setup kuruyorum. O yüzden beyaz olarak tek seçenek var o da cam mousepad almak. Hem de camın tadına bir bakmak istiyorum nasılmışTüm alışkanlıklarını değiştirebilir.
Sens, movement, crosshair placement v.b aklına ne geliyorsa.
Dene diyemiyorum çünkü bu tarz şeylerde 1 saat denemek yetmiyor. Kaldı ki Wraith'te iade çok zor. 1 - 2 Gün deneyip iade etmek istersen tahminimce kesinlikle almayacaklardır. İstersen kumaş mousepad'lerden kaliteli olanları bi dene, sonra cam'a bakarsın.
Dediğim gibi, bu tadına bakmak çok kötü sonuçlanabilir. İyi de olabilir. İyi olması dert değil fakat kötü olursa geriye dönmek zor olabilir.Hocam zaten 1 hafta önce esptiger feng ling aldım aslında kontrolü güzel ama ben beyaz setup kuruyorum. O yüzden beyaz olarak tek seçenek var o da cam mousepad almak. Hem de camın tadına bir bakmak istiyorum nasılmış
Mümkün değil hocam güçlendirilmiş camdan yapılmış. Kafa da atsan kırılmaz rövaşata çaksan da çatlamazBu bana dayanmaz iki günde kırılır. Mouse ta gider.