Neler Yeni

Cam mousepad deneyimi

raxia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
emirhan yılmaz
Arkadaşlar bildiğiniz gibi herkes şuan kumaş mousepad kullanıyor ama bir mousepad var cam. Işığı daha iyi yansıtıp daha iyi tepki vermeye yarıyor

şimdi şu 2 mousepad artıları eksiler

kumaş
+maliyeti ucuz
+kolayca bulunabilir
-temizlemesi zahmetli

cam
+ışığı daha iyi yansıtır
+temizlemesi kolay
+ağır olduğu İçin kaymaz
- maliyeti pahalı
-üreteni çok az

Şuan ülkemizde cam mousepad yapan birtane firima var

bide skypad var cam mousepad ilk çıkaran firima

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut
normal camdan farkı ne ki

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut

rynsz

80+ Bronze
kullanılan mouseye uygun olamama şansı çok yüksek. benq zowie mousem sadece strelseries ve kendi padının üstünde çok verimli dönüyor razer death v2 tahtanın üstünde bile dönüyor. Mouse nousepad test videolarına bakılmadan almayın

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,312
İsim
Hacı
Kullandınız mı?
Mouse daha mı iyi kayıyor?
Bunu yağlıyacan varya dehşet kayar mouse 🤣 (!)

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
bence çok gereksiz cam olan modeller. mouse pad'i masası küçük olan adam bişeylerin altına sokar genelde. bu cam büyük geldiğinde monitörün altına uzatsan monitör yamuk durur, klavyenin altına uzatsan klavye kayar. mouse için masaya gömmeli bişeyler olsa daha kulanışlı olur gibi

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mouse daha iyi kayıyor olabilir peki ya el? El terlediğinde cama daha çok yapışma olmaz mı acaba aklıma ilk o geldi.

raxia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
emirhan yılmaz
Mouse daha iyi kayıyor olabilir peki ya el? El terlediğinde cama daha çok yapışma olmaz mı acaba aklıma ilk o geldi.
Bunun da cevabını vereyim o zaman nasıl bir teknoloji kullandıysalar elin terledi mousepad değdiğini an. 1-2 saniyede siliniyor kendiliğinden ter tutmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence çok gereksiz cam olan modeller. mouse pad'i masası küçük olan adam bişeylerin altına sokar genelde. bu cam büyük geldiğinde monitörün altına uzatsan monitör yamuk durur, klavyenin altına uzatsan klavye kayar. mouse için masaya gömmeli bişeyler olsa daha kulanışlı olur gibi
Herkesin zevki farklı ama 1 haftadır kullanıyorum kumaş mousepad almam gibi geliyor birdaha

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
Kusura bakma hortlatıyoum ama hala memnun musun ? Bana yüzeyi çok speed gibi geldi çekindim o yüzden

raxia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
emirhan yılmaz
Kusura bakma hortlatıyoum ama hala memnun musun ? Bana yüzeyi çok speed gibi geldi çekindim o yüzden
Evet hayalen memnunum ve bir şey diyim mi beyaz skatez varsa mouse ta. On numara kontrol sağlıyor

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
Evet hayalen memnunum ve bir şey diyim mi beyaz skatez varsa mouse ta. On numara kontrol sağlıyor
Bir kez de ben hortlatayım konuyu :) son tecrübelerin nasıl hocam fps oyunları için gider mi? Klassenin yarı kontrol yarı speed padi var onu mu almak daha mantıklı Bunu mu sence? Razer v2 pro mouseum

Top Bottom