Tasarımı çok çirkin olduğu için hoşuna gitmiyor hocam. Zevkleri tartışmam fakat... Bu tasarımı beğeniyorum diyen insan , para verdiği için öven insandır.Gamerock modelinin tasarımı pek hoşuma gitmiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.
Ben de sevmedim fan tipiniGamerock modelinin tasarımı pek hoşuma gitmiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.
Ben beğeniyorum? Parayı da ben vermedim?Tasarımı çok çirkin olduğu için hoşuna gitmiyor hocam. Zevkleri tartışmam fakat... Bu tasarımı beğeniyorum diyen insan , para verdiği için öven insandır.
Hayır, Gayet güzel bir tasarım.Tasarımı çok çirkin olduğu için hoşuna gitmiyor hocam. Zevkleri tartışmam fakat... Bu tasarımı beğeniyorum diyen insan , para verdiği için öven insandır.
Sadece FPS oyunları oynuyor.Elinize sağlık, içim düştü. 1080p monitör olması üzdü sadece.
Ben günlük fotoğraflarını açıp izliyorum sistemin.Bu sistemi gördükten sonra, kendi sistemime elektrik veresim gelmedi. Çok güzel.![]()
Ben olsam ben de öyle yapardım. Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullan inşallah.Ben günlük fotoğraflarını açıp izliyorum sistemin.![]()
Elektrik veresi gelmediği sistem de kötü olsa bariBu sistemi gördükten sonra, kendi sistemime elektrik veresim gelmedi. Çok güzel.![]()