Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Hocam direkt yapıştırın detroit'i hemen Muazzam bir oyun gerçektenHiç duymadım hocam
Hocam direkt yapıştırın detroit'i hemen Muazzam bir oyun gerçektenHiç duymadım hocam
the forest, dying light 2 kesinlikle oyna.PROFİL: https://steamcommunity.com/profiles/76561199022328199/ (var olan oyunları önermeyin)
oyun arıyorum. Bütçem bayağı var. Birden fazla oyun alabilirim. Hikayeli olursa iyi olur. Online oyunlarda önerebilirsiniz arkadaşlarla oynamalık.
Kısaca şöyle diyim;
Hocam ne beğendiyseniz önerin türü mürü farketmez canım sıkıldı oyun arıyorum oyunun amacını açıklayarak önerin lütfen.. (steam hesabını atmak isteyen atabilir onun içindende seçebilirim)
Amacı ne oluyor hocam? Açıklayabilir misiniz?Hocam direkt yapıştırın detroit'i hemen Muazzam bir oyun gerçekten
the forest, dying light 2 kesinlikle oyna.
evet o dostum, ayrıca ekim ayında yeni oyunu çıkıyor the last of the foresttı sanırım adı, onu da alabilirsin, tabi önce bi izle fazla bug olursa veya fiyatı çok olursa alma.Amacı ne oluyor hocam? Açıklayabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
The forest ormanda olan oyundu değil mi hayatta kalma oyunu? Onu seviyorum alacağım.
Bakalım sorunlu çıkabilir. 1-2 ay beklerim.evet o dostum, ayrıca ekim ayında yeni oyunu çıkıyor the last of the foresttı sanırım adı, onu da alabilirsin, tabi önce bi izle fazla bug olursa veya fiyatı çok olursa alma.
Spiderman alabilirim onun yerine daha iyi olurBatman serisi, Steam'den paket olarak almıştım.
Herhangi bir yayıncıdan gameplayini 10 15 dk izleyin hocam anlarsınız rahat biçimde. Seçimli ve film tadında bir oyun, interaktif film olarak da geçiyor sanırım bunlar. Onun haricinde gelecekte geçiyor robotlarla insan ilişkisi diyebilirim konu olarakAmacı ne oluyor hocam? Açıklayabilir misiniz?
The forest ormanda olan oyundu değil mi hayatta kalma oyunu? Onu seviyorum alacağım.
Gta 5den sonra verilen neredeyse her oyunu aldım arada almışımdırStrateji seversen Frostpunkı şiddetle tavsiye ederim, dünyayı vuran dondurucu soğuk felaketinde kendi küçük şehrinizi yaşatmaya çalışıyorsunuz. Ek olarak belki epic gamesten almışsınızdır bir ara ücretsiz olarak verilmişti. Ayrıca çok bilindik oyunları hiç duymamanız biraz şaşırttı .
GTA 5 den sonra verildi almışsınızdır o zaman. Ana hikaye sanırım 10-20 saat sürüyordu beğenirseniz DLC vs alarak sonsuz mod ve yan hikayeleri oynayabilirsiniz.Ayrıca pcye gelince uncharted 4 de düşünürüyorum
Gta 5den sonra verilen neredeyse her oyunu aldım arada almışımdır
Almışımdır hocam.GTA 5 den sonra verildi almışsınızdır o zaman.
No mans sky ps4te verilmişti sevmemişrim. Forzanında 4ü var bende. Biraz sıcaklık sıkıntısı olduğundan silmiştim.rdr2,forza horizon 5,No man sky,Sea of thives,Hunt Showdown