Neler Yeni

Öneri Canım Sıkıldı Oyun Önerir misiniz?

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
PROFİL: https://steamcommunity.com/profiles/76561199022328199/ (var olan oyunları önermeyin)

oyun arıyorum. Bütçem bayağı var. Birden fazla oyun alabilirim. Hikayeli olursa iyi olur. Online oyunlarda önerebilirsiniz arkadaşlarla oynamalık.
Kısaca şöyle diyim;
Hocam ne beğendiyseniz önerin türü mürü farketmez😂 canım sıkıldı oyun arıyorum oyunun amacını açıklayarak önerin lütfen.. (steam hesabını atmak isteyen atabilir onun içindende seçebilirim)
the forest, dying light 2 kesinlikle oyna.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
Amacı ne oluyor hocam? Açıklayabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

The forest ormanda olan oyundu değil mi hayatta kalma oyunu? Onu seviyorum alacağım.
evet o dostum, ayrıca ekim ayında yeni oyunu çıkıyor the last of the foresttı sanırım adı, onu da alabilirsin, tabi önce bi izle fazla bug olursa veya fiyatı çok olursa alma.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
En İyi Cevap
3
Strateji seversen Frostpunkı şiddetle tavsiye ederim, dünyayı vuran dondurucu soğuk felaketinde kendi küçük şehrinizi yaşatmaya çalışıyorsunuz. Ek olarak belki epic gamesten almışsınızdır bir ara ücretsiz olarak verilmişti. Ayrıca çok bilindik oyunları hiç duymamanız biraz şaşırttı :D.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Amacı ne oluyor hocam? Açıklayabilir misiniz?

The forest ormanda olan oyundu değil mi hayatta kalma oyunu? Onu seviyorum alacağım.
Herhangi bir yayıncıdan gameplayini 10 15 dk izleyin hocam anlarsınız rahat biçimde. Seçimli ve film tadında bir oyun, interaktif film olarak da geçiyor sanırım bunlar. Onun haricinde gelecekte geçiyor robotlarla insan ilişkisi diyebilirim konu olarak

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Ayrıca pcye gelince uncharted 4 de düşünürüyorum

Strateji seversen Frostpunkı şiddetle tavsiye ederim, dünyayı vuran dondurucu soğuk felaketinde kendi küçük şehrinizi yaşatmaya çalışıyorsunuz. Ek olarak belki epic gamesten almışsınızdır bir ara ücretsiz olarak verilmişti. Ayrıca çok bilindik oyunları hiç duymamanız biraz şaşırttı :D.
Gta 5den sonra verilen neredeyse her oyunu aldım arada almışımdır😂

En İyi Cevap
3
Ayrıca pcye gelince uncharted 4 de düşünürüyorum

Gta 5den sonra verilen neredeyse her oyunu aldım arada almışımdır😂
GTA 5 den sonra verildi almışsınızdır o zaman. Ana hikaye sanırım 10-20 saat sürüyordu beğenirseniz DLC vs alarak sonsuz mod ve yan hikayeleri oynayabilirsiniz.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
rdr2,forza horizon 5,No man sky,Sea of thives,Hunt Showdown

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
rdr2,forza horizon 5,No man sky,Sea of thives,Hunt Showdown
No mans sky ps4te verilmişti sevmemişrim. Forzanında 4ü var bende. Biraz sıcaklık sıkıntısı olduğundan silmiştim.

Top Bottom