shcoun
80+
- Reaksiyon skoru
- 136
Acabilirsin ama ben pek bilmiyorum youtube de videoları vardirPeki iki yerden aynı anda yayın açabilir miyim?
Acabilirsin ama ben pek bilmiyorum youtube de videoları vardirPeki iki yerden aynı anda yayın açabilir miyim?
Twitch şuan en çok popüler olarak kullanılan yayın platformu en hızlı tabi ki onda gelişirsin ama dlive gibi yerlere bakmaktada fayda varTeşekkürler peki en hızlı hangi platformda gelişirim ve bana nickname önerir misiniz?.
çift monitördeki gibi rahat olmaz tabi ki ama herhangi bir sorun olmazBu arada tek monitörüm var bana sıkıntı çıkartır mı?
Chat'e bakarken falan sıkıntı çekermiyim ve yanımda Geforce Now üzerinde bile çalışmayan bir Laptop var bunu bir şekilde ekran olarak kullanabilir miyim kablosuz falan?çift monitördeki gibi rahat olmaz tabi ki ama herhangi bir sorun olmaz
Oyunu alta almak zorunda kalırsın chate bakarken eğer laptop varsa çift ekran uapabilmek için kullanılan uygulamalar var onları kullanabilrisin internet gerektiriyor tabi ki yada chate bakabilmek için laptoptan internetten yayını açıp bakabilisniChat'e bakarken falan sıkıntı çekermiyim ve yanımda Geforce Now üzerinde bile çalışmayan bir Laptop var bunu bir şekilde ekran olarak kullanabilir miyim kablosuz falan?
Çok bir sorun olmaz.Bu arada tek monitörüm var bana sıkıntı çıkartır mı?
Bitrate ne kadar yüksek ise o kadar iyi olur senin için ama bu da internetine bağlıBit hızı kaç olmalı?
Kalsın OBS güzel ayarlamış. Kaliteyi'de 720P 60 FPS yap.OBS otomatik olarak 4015 ayarladı iyi mi? Yoksa değiştirmeli miyim?
Bence bir deneme yayını yap oradan ayarlarsın sonrada telefondan yayını izlersin bir sıkıntı çıkarsa düzenlersin ayarlarını@crazyreign (Her şeye seni etiketlediğimin farkındayım ama aklıma başkası gelmiyor) Sence ayarlarım nasıl olmalı? Kaç bitrate vermeliyim? Nickname olarak ne önerirsin? Nasıl en hızı gelişirim?