Canlı yayın açmak istiyorum.

Bu arada tek monitörüm var bana sıkıntı çıkartır mı?

Teşekkürler peki en hızlı hangi platformda gelişirim ve bana nickname önerir misiniz?.
Twitch şuan en çok popüler olarak kullanılan yayın platformu en hızlı tabi ki onda gelişirsin ama dlive gibi yerlere bakmaktada fayda var
nickname öneremem onu kendin bulmalısın bence :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada tek monitörüm var bana sıkıntı çıkartır mı?
çift monitördeki gibi rahat olmaz tabi ki ama herhangi bir sorun olmaz

çift monitördeki gibi rahat olmaz tabi ki ama herhangi bir sorun olmaz
Chat'e bakarken falan sıkıntı çekermiyim ve yanımda Geforce Now üzerinde bile çalışmayan bir Laptop var bunu bir şekilde ekran olarak kullanabilir miyim kablosuz falan?

Chat'e bakarken falan sıkıntı çekermiyim ve yanımda Geforce Now üzerinde bile çalışmayan bir Laptop var bunu bir şekilde ekran olarak kullanabilir miyim kablosuz falan?
Oyunu alta almak zorunda kalırsın chate bakarken eğer laptop varsa çift ekran uapabilmek için kullanılan uygulamalar var onları kullanabilrisin internet gerektiriyor tabi ki yada chate bakabilmek için laptoptan internetten yayını açıp bakabilisni

Bu arada bit hızı olarak 4015 iyi mi? OBS otomatik olarak onu ayarladı.

@crazyreign (Her şeye seni etiketlediğimin farkındayım ama aklıma başkası gelmiyor) Sence ayarlarım nasıl olmalı? Kaç bitrate vermeliyim? Nickname olarak ne önerirsin? Nasıl en hızı gelişirim?

@crazyreign (Her şeye seni etiketlediğimin farkındayım ama aklıma başkası gelmiyor) Sence ayarlarım nasıl olmalı? Kaç bitrate vermeliyim? Nickname olarak ne önerirsin? Nasıl en hızı gelişirim?
Bence bir deneme yayını yap oradan ayarlarsın sonrada telefondan yayını izlersin bir sıkıntı çıkarsa düzenlersin ayarlarını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,329
Üyeler
184,144
Son üye
umutcann01
Geri