Neler Yeni

Casio MTP-V001GL 699 TL

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Onur Kartal

Kasım ayı diyoruz ufak tefek bir şeyler paylaşıyoruzda abi geçen kasım ne yaşamız biz resmen bedavaydı bazı şeyler.Bu kasım ayı boş geçiyor.Siz ne düşünüyorsunuz ?

insann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
insann

Kasım ayı diyoruz ufak tefek bir şeyler paylaşıyoruzda abi geçen kasım ne yaşamız biz resmen bedavaydı bazı şeyler.Bu kasım ayı boş geçiyor.Siz ne düşünüyorsunuz ?
Ayın 11' inde daha büyük indirimler olmuyor mu ?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
kilan embappe
Casio'nun 20K lık G-Shock'unu kullan, memnun kalırsın.

600 TL'lik saatini kullan, memnun kalırsın.

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım

Fiyatlar şisirildi takip ettiğim genelde 23k lık laptop 27 bine çıkarıldı indirimli gibi lanse edildi. Vatanda 2 gün önce takip ettiğim oled monitör Kasım dan önce 20k şuan 29k oldu fiyatlar arttı Sünni indirim var şuan için ama kasımın ortalarında ineceğini düşünüyorum

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
Kasıyonun dijital güzel bir saati kullanıyorum ama hiç haz etmediğim bir yönü var kasıyonun dijital saatlerinin :D

Hepsinin kasası plastik ve kordon pim yerleri zamanla aşınıyor, ya kasayı yenilemelisin ya da saati çöpe atmalısın...

Resmen kazık, o yüzden kendim plastik kasanın onarılamaz hale gelirse eğer farklı çözümler uygulayacağım. Bu yüzden kasıyo metal kasada düzgün sağlam bir dijital gelişmiş saat yapmadıkça uzak duruyorum.

Konudaki saate gelince beş para etmez, basit bir saat. Ederini baya şişirmişler. üçharfli marketlerde 150-200tl bandında satılıyordu bir ara hem de tarih göstergeli olanları...

asaprocky

80+

geçen kasım ne vardı ki hocam buralarda yoktum pek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasıyonun dijital güzel bir saati kullanıyorum ama hiç haz etmediğim bir yönü var kasıyonun dijital saatlerinin :D

Hepsinin kasası plastik ve kordon pim yerleri zamanla aşınıyor, ya kasayı yenilemelisin ya da saati çöpe atmalısın...

Resmen kazık, o yüzden kendim plastik kasanın onarılamaz hale gelirse eğer farklı çözümler uygulayacağım. Bu yüzden kasıyo metal kasada düzgün sağlam bir dijital gelişmiş saat yapmadıkça uzak duruyorum.

Konudaki saate gelince beş para etmez, basit bir saat. Ederini baya şişirmişler.
plastik olmayanını alabilirsin biraz daha verip

Bünyamina

80+ Platinum
9 taksit peşin fiyatına almalık ürün. :D

1730564638566.png

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
plastik olmayanını alabilirsin biraz daha verip
Benim beğendiğim modellerin hiç birinde metal kasa yok. Aldığım 3 saat de sırf kasaları pert olduğu için kasada duruyor. Son saatim ise hala kullanıyorum ama pimi az bir zorlukta hemen çıkıyor... Sizin dediğiniz saatler g şok lar ise hiç sevmem onları, sevdiğim modellerin ise nedense hiç birinde metal kasa yok.

asaprocky

80+
Benim beğendiğim modellerin hiç birinde metal kasa yok. Aldığım 3 saat de sırf kasaları pert olduğu için kasada duruyor. Son saatim ise hala kullanıyorum ama pimi az bir zorlukta hemen çıkıyor... Sizin dediğiniz saatler g şok lar ise hiç sevmem onları, sevdiğim modellerin ise nedense hiç birinde metal kasa yok.
ben g-shock demedim ki.. bu kadar kalite arıyorsanız citizen falan bakın hocam ne diyeyim illa casio olmak zorunda mı

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
ben g-shock demedim ki.. bu kadar kalite arıyorsanız citizen falan bakın hocam ne diyeyim illa casio olmak zorunda mı
Biri benim için çok anlam ifade eden dokunmatik bir kasyo idi, kasası pert...
Diğeri makina olarak çok sağlam olan güneş enerjili dijital güzel bir saat ama kasası dandik...
Böyle çok güzel saatleri var kasyonun ama kasaları hep plastik ve dandik. Başka markalarda vardır ama bana bunlar iyi geliyordu.

Top Bottom