thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,996
Hepsiburada normal veya az düşük fiyatlı o kadar çok siparişimi haksız yere iptal etti ki telafisi olmuş olduHo knk piyanoyu vurmuşun

Hepsiburada normal veya az düşük fiyatlı o kadar çok siparişimi haksız yere iptal etti ki telafisi olmuş olduHo knk piyanoyu vurmuşun

Abi 187tl monitör vay beeee hayırlı olsunSon dakika iptal olur diyordum kurye aradı yakınınızdayım getireyim dedi geldi arkadaşlar.
Alamayan arkadaşlar daha iyi fırsatları yakalarlar umarım,
hayırlı olsun hocam bence bu şansla siz bir tane piyango biletide alınSon dakika iptal olur diyordum kurye aradı yakınınızdayım getireyim dedi geldi arkadaşlar.

Hepsiburada çekilişlerine o kadar katıldım çıkmadı bu çıkmış oldu ahahahahayırlı olsun hocam bence bu şansla siz bir tane piyango biletide alın

onların ki gelirse iyi bir ticaret yapıcaklar yalnız 187tl ye al 3500e sat missbenim merak ettiğim 20 tane alanların gelecek mi onlarda foto atsa kahkaha basarım
gelmez onlara iptal gelironların ki gelirse iyi bir ticaret yapıcaklar yalnız 187tl ye al 3500e sat miss
valla senin adına çok sevindim hayırlı olsunSon dakika iptal olur diyordum kurye aradı yakınınızdayım getireyim dedi geldi arkadaşlar.
3299 sıfırıonların ki gelirse iyi bir ticaret yapıcaklar yalnız 187tl ye al 3500e sat miss

Hayırlı olsun darısı başımızaSon dakika iptal olur diyordum kurye aradı yakınınızdayım getireyim dedi geldi arkadaşlar.

bende öyle düşünüyorum ama giderse baya iyi olur ben bile mutlu oldum 187 TL'ye monitör missgelmez onlara iptal gelir
hocam piyasasını bilmiyom kusura bakmayın neyse ne3200 sıfırı
 her türlü kar
 her türlü karO kadar çıkarlarsa satamazlar hocam pek. Adam 100-200 üstüne kendim koyarım adıma faturalı olsun diye düşünür,taksitle alayım der veya ilerde iade falan olursa uğraşmayayım diye düşünebilir.Monitör kollarında da yüksekten satmaya çalışanlar oldu,hala 800'e satmaya çalışan var,1000 isteyen var. Ben aldıklarımı 650-700'den verdim 8 adet 3 günde satıldı.Doğru fiyattan satarlarsa alınır yoksa ellerinde kalır.Ürün küçük değil boyut olarak koyacak yerde lazım adetli alanlar için.bende öyle düşünüyorum ama giderse baya iyi olur ben bile mutlu oldum 187 TL'ye monitör miss
hocam piyasasını bilmiyom kusura bakmayın neyse neher türlü kar